Microsofts 5 beste trailers op Gamescom persconferentie

Article
woensdag, 13 augustus 2014 om 12:08
xgn google image
Microsoft heeft tijdens haar jaarlijkse Gamesom-persconferentie een aantal nieuwe trailers getoond. Hoewel er een heleboel gave titels voorbij zijn gekomen, is de ene trailer net ietsje cooler dan de ander. Deze top 5 toont de vijf tofste trailers van Microsofts show.

5. Evolve

Evolve is een originele shooter van uitgever 2K Games en zet een team van vier soldaten tegenover een gigantisch monster. Wat volgt is een kat-en-muis-spel waar erg van valt te genieten. Tijdens de persconferentie is een nieuw level onthuld en dat hebben we zeker gemerkt.
18566

4. Quantum Break

Deze IP van ontwikkelaar Remedy is al een tijdje in de maak, maar werd tijdens de persconferentie voor het eerst in actie getoond. Een grote gebeurtenis natuurlijk, want Quantum Break is een sytem seller voor de Xbox One. Bekijk hier de eerste echte gameplay van de game en zet de tijd stil waneer jij dat wil.
18567

3. ID @ Xbox Compilatie Trailer

Microsoft zet met de Xbox One enorm in op Indiegames. Kleine ontwikkelaars die met originele ideeën komen en vervolgens gave, frisse ervaringen neerzetten. Tijdens de persconferentie zijn er ook een aantal nieuwe indietitels getoond en in de mixer gegooid, om vervolgens bij deze trailer uit te komen.
19049

2. ScreamRide

Microsofts nieuwste titel is Screamride, een gekke game waarin je pretparkbezoekers bang moet maken. Hoe harder ze gillen in een achtbaan, hoe meer punten dat jou oplevert. Klinkt dit jou als muziek in oren, of heb je nog twijfels, check vooral de trailer om een indruk te krijgen van Screamride.
19050

1. Sunset Overdrive

Sunset Overdrive is voor velen de reden om een Xbox One aan te schaffen, met knotsgekke wapens aan de slag gaan, wie wil dat nou niet? Sunste Overdrive voelt aan als de Ratchet & Clank games, maar toch ook weer niet. Deze trailer maakt iedereen klaar voor deze nieuwe game, exclusief voor Xbox One.

Populair Nieuws