Wat vind jij ervan dat Sony E3 2019 skipt? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 17 november 2018 om 15:00
xgn google image
Het is een treurige week geweest. Maandag overleed Spider-Man bedenker Stan Lee en afgelopen donderdag liet Sony weten niet aanwezig te zijn op de E3 van 2019. En over dat laatste gaat de vraagstelling van deze week. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie meningen over de DLC voor Super Smash Bros. Ultimate. Nintendo heeft namelijk geuit dat de vechtgame tot februari 2020 DLC personages krijgt, maar met welke poppetjes jij kunt knokken is nog niet bekendgemaakt. We zagen de Donkey Kong-reeks voorbijkomen, evenals iemand uit Monster World. Of misschien iemand uit Bayonetta?
Het kan zijn dat deze karakters allemaal langskomen in Super Smash Bros Ultimate, maar het is niet zeker hoe Nintendo de personages gaat kiezen. Misschien overlegt het Japanse bedrijf wel met de community, maar dat is iets wat in de toekomst pas duidelijk wordt. Laten we hopen dat de studio wel op de roep van de community let; voor je het weet speel je met Waluigi!
Enfin, van de personageperikelen rondom Super Smash Bros. Ultimate kijkt de XGN Doe Mee vooruit: de E3 van 2019. Elk jaar is het weer een groot spektakel in Los Angeles waar de grote en kleine studio’s hun nieuwste games laten zien en elk jaar bolstaat van grootste aankondigingen. Maar volgend jaar is er één studio annex uitgever niet bij: Sony. De Japanse gigant liet weten de E3 van 2019 verstek te laten gaan. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij ervan dat Sony E3 2019 skipt?

De ‘klassieke’ strijd tussen Sony, Microsoft en Nintendo vindt al langere tijd niet meer plaats. Nintendo doet al langer geen traditionele persconferentie meer en volgend jaar zal Sony helemaal niet aanwezig zijn op de E3. De studio gaat nog bekendmaken wat ervoor in de plaats komt, maar er gaan geruchten dat een eigen evenement gaat plaatsvinden waar Sony de PlayStation 5 misschien wil aankondigen.
Maar wat vind jij ervan dat Sony E3 2019 skipt? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws