Cadeau voor een kind - Vijf perfecte gadgets om tijdens de feestdagen te geven!

Article
zaterdag, 17 november 2018 om 9:12
cadeau voor een kind vijf perfecte gadgets om tijdens de feestdagen te geven 141102 4
Tegenwoordig hebben kids alles al. Telefoons, tablets, PS4’s en ga zo maar door. Wat moet je een kind, nichtje of stiefzoon als cadeau gaan geven met de feestdagen? Wij helpen je door je vijf gadgets te laten zien die je cadeau kan geven aan een kind met de feestdagen!

5. Bureaustofzuiger

De meeste kids hebben wel een bureau. Handig, want dat kunnen ze daar perfect hun huiswerk aan maken. Helaas is er maar één ding wat kinderen nog minder leuk vinden dan hun huiswerk maken: schoonmaken. Hierdoor krijg je al snel lagen stof op het bureau of kruimels in het toetsenbord van hun computer. Hoe ga je dit allemaal schoon krijgen? Daar is de perfecte oplossing voor!
Een bureaustofzuiger. Deze kleine stofzuiger werkt op drie AA batterijen (niet inbegrepen als de stofzuiger koopt) en is perfect voor het schoonmaken van een toetsenbord, papieren en de rest van het bureau. Wat dit cadeau perfect voor een kind maakt, is dat de stofzuiger klein en schattig is en dat schoonmaken hiermee zo gedaan is. Geef dus bureaustofzuiger Henry of Hetty deze feestdagen als cadeau!
Je kunt bureaustofzuiger Henry en Hetty voor 9,95 euro krijgen bij Radbag.
141103 1

4. Plasmabol

Wat kinderen altijd leuk vinden is dingen doen. Zolang ze bezig kunnen zijn of met iets kunnen spelen maak je ze blij. Toch is het ook handig als hun speelgoed niet waardeloos wordt zodra ze er niks meer mee doen. Het meest handige zou zijn als het speelgoed twee doeleinden kon hebben. Daar hebben wij de perfecte gadget voor gevonden.
De Plasmabol. Deze lamp ziet er op het eerste gezicht uit als een doodgewone lamp, maar met deze lamp kun je nog veel meer plezier hebben. De lamp reageert namelijk op warmte, aanraking en op geluid. Als je je handen op de bol van de lamp legt, dan kun je de stralen naar je handen zien trekken. Dit is voor kinderen leuk om naar te kijken en om mee te experimenteren en ook nog eens handig om te gebruiken als lamp. Dit maakt het een perfect cadeau voor een kind, wat je met de feestdagen cadeau kunt doen.
De lamp werkt op stroom en zal dus aangesloten moeten zijn op een stopcontact. Je kunt deze kleurrijke en toffe lamp bestellen voor 32,95 euro bij bol.com.
141105 1

3. Mini Airhockey

Wanneer je met je kinderen op vakantie of naar een pretpark gaat, is er meestal wel een gamehal te vinden. Altijd is er in zo’n gamehal wel een Airhockeytafel. Hartstikke gezellig en leuk, maar elke keer moet je geld uitgeven aan die game. Dan op het moment dat je weggaat krijg je duizend keer te horen als ouder van je kind te horen dat je ook zo’n leuke tafel in huis moet nemen. Dat is nooit mogelijk, omdat zo’n tafel groot en duur is. Nu heeft MikaMax daar een oplossing voor.
Een Mini Airhockey game! Ga nooit meer naar een gamehal, bespaar je geld in ieder pretpark en bezorg iedereen plezier. Met deze Mini Airhockey tafel kun je met z'n tweeën, waar je ook bent, een potje tegen elkaar airhockeyen. Neem deze leuke game mee op vakantie, of speel het gewoon gezellig thuis tijdens pakjesavond of Kerst.
De Mini Airhockey tafel werkt op batterijen. Je kunt dit perfecte kindvriendelijke cadeau kopen voor 24,95 euro bij bol.com.
141107 1

2. Universe2go

Speelgoed hoeft niet altijd alleen maar leuk te zijn, maar kan daarnaast ook leerzaam zijn. Hoeveel weten kinderen eigenlijk tegenwoordig van ons heelal? Niet veel. Dit komt omdat veel mensen in de stad wonen en niet veel kinderen nog naar buiten gaan in de avond om naar de sterren te kijken. Verander dit met de Universe2go!
Met deze leerzame gadget kunnen kinderen van alles leren over het heelal en alles wat erin zit. Sterren, planeten, sterrenstelsels, hemellichamen en ga zo maar door. Al heb je een iPhone 4, 5 of 6 of een Samsung Galaxy S3, S4, S5, S6 of S7 (of heeft het kind een van deze telefoons) dan kun je genieten van deze virtual reality experience. Leer op de tofste en meest moderne manier iets aan je kinderen in 3D.
Dit leerzame cadeau is perfect voor ieder kind en al helemaal tof om te geven tijdens de feestdagen. Bestel deze toffe gadget voor 49,95 euro bij MegaGadgets.
141113 1

1. 240-in-1 Mini arcade machine

Kinderen weten tegenwoordig niet hoe het was om vroeger te gamen. Vloekend in de speelhal staan terwijl al je geld verslonden werd door de speelmachines om de hoogste score te halen. Nee, tegenwoordig kennen alle kinderen eigenlijk alleen maar Fortnite Battle Royale of FIFA 19. Nu is er wel een mogelijkheid om je kinderen te leren over old school gamen.
Met de 240-in-1 Mini arcade machine leer je kinderen hoe het was om vroeger te gamen met deze miniversie van een arcademachine. In totaal zijn er op deze kleine gamemachine 240 16-bit games. De kleine arcade machine werkt op drie AA batterijen (niet inbegrepen) en is overal mee naartoe te nemen. Vermaak je kinderen op de meest nostalgische en toch vermakelijke manier.
Je kunt dit geinige kind perfecte cadeau voor de feestdagen bestellen voor 34,95 euro bij Radbag.

Nog niet het perfecte cadeau voor je kind gevonden?

We hebben je een aantal gadgets geven die perfect zijn om cadeau te geven aan een kind tijdens te feestdagen, maar het kan ook zo zijn dat jij van deze lijst niet warm wordt. Niet getreurd! Je kan ook nog even een kijkje nemen in onze special over Halloween gadgets of onze special over tien toffe gadgets voor onder de vijftig euro.