10 leuke Snapchat filters van dit moment

  Snapchat is een van de meest populaire sociale media apps. Een van de leukste features van de app is natuurlijk de Snapchat filters. Hiermee kunnen gebruikers zichzelf omtoveren tot verschillende dieren, voorwerpen of gewoon gekke gezichten maken. Wij gaan het hebben over de leukste filters van dit moment.

  Herfstfilter

  Ook al is de herfst allang voorbij en is het inmiddels al lente, er is nog een herfstfilter dat bij vrijwel iedereen in de smaak valt. Het filter heeft vallende bladeren op de achtergrond en zorgt ervoor dat gebruikers een grote ronde bril en sproeten krijgen. Het klinkt simpel, maar heeft een leuk effect waar gebruikers al snel meer dan één foto mee maken.

  Konijnenoren

  Dit gloednieuwe filter zorgt ervoor dat je een paar konijnenoren op je hoofd hebt. Ook is je eigen neus veranderd in een schattig konijnenneusje met een paar voelsprieten. Verder zorgt het filter ervoor dat de huid van gebruikers egaal wordt en extra lange wimpers krijgt. Er is een speciaal effect te activeren wanneer gebruikers hun mond open doen, er komt dan een hartje tevoorschijn.

  Zoom in

  Snapchat heeft een hilarisch zoom in filter waardoor het middelste deel van je gezicht wordt uitvergroot. Hierdoor zijn vrijwel alleen de wenkbrauwen, ogen, neus en mond te zien. Ook zorgt het filter ervoor dat het hoofd stil blijft staan wanneer de telefoon wel beweegt. Dit filter kan slechts door één persoon gebruikt worden, maar kan alsnog voor lachwekkende beelden zorgen.

  Zwevende hartjes

  Een van de meest schattige filters van Snapchat is het filter met zwevende hartjes. Het effect zorgt voor een lieve foto of video. Het filter is ook erg leuk om met vrienden uit te proberen. Het filter deed ons denken aan het hartjes filter dat zich in de Photobooth app van een Macbook bevindt.

  Teletubbies

  Bijna iedereen kent wel de Teletubbies, sommigen hebben het vroeger zelfs nog gekeken. Deze jeugdherinnering maakt een terugkeer naar Snapchat als filter. Op het filter is het bekende landschap te zien met daarvoor de vier Teletubbies en natuurlijk het zonnetje. De geïdentificeerde persoon neemt het gezicht aan van alle personages op het filter. Helaas is het niet mogelijk om personages te vullen met de hoofden van je vrienden.

  Omgekeerde wereld

  Met dit filter lijkt het alsof gebruikers terecht zijn gekomen in een omgekeerde wereld. De ogen en mond zijn namelijk ondersteboven te zien met dit filter. Het filter kan voor verwarrende maar ook hilarische foto’s en video’s zorgen.

  Tijgerstaart

  Een van de meest recent toegevoegde filters heeft de oren van een tijger met een bijpassende staart. Op het eerste gezicht lijken het alleen een paar nieuwe oortjes te zijn, maar bij het openen van het filter is ook meteen een kronkelende staart op het scherm te zien. Deze toevoeging is super leuk aangezien het vrijwel altijd alleen maar nieuwe oren zijn met niks eromheen.

  Grote mond

  Dit filter is eigenlijk een beetje een afgezaagde versie van het kotsende regenboog filter, maar we moeten het ermee doen. Het filter maakt de ogen en mond van de gebruiker super groot. Toen Snapchat net was gelanceerd konden gebruikers hun mond openen en vervolgens kwam er regenboog kots uit. Bij het nieuwe filter is deze optie niet meer beschikbaar

  Vliegende vlinders

  Het vliegende vlinders filter lijkt een beetje op die met de hartjes, maar natuurlijk zweven er nu vlindertjes boven het hoofd van de gebruikers. Naast de gele vlinders is er een effect waardoor de nek van gebruikers kleiner lijkt. Waarom deze optie er is, wij hebben geen idee. Wel weten we dat het filter zorgt voor leuke seflies en video’s.

  Stoere bril

  Dit stoere filter verandert zelfs de mooiste meisjes in een stoere gast. Met het filter krijgen gebruikers een toffe zonnebril met een stoppelbaardje en een tandstoker die uit je mond hangt. Verder heeft het filter niet veel toevoegingen, maar het is leuk om te zien dat er ook een filter is waarvan het doel niet meteen is om je mooier te maken.

  Snapchat filters

  Dit waren de 10 toffe Snapchat filters van dit moment. iPhone X gebruikers hebben nog enkele andere filters. Deze maken gebruiken van de TrueDepth camera voor een nog realistischere look. Mocht je nog niet helemaal weten hoe snapchat precies werkt, dan hebben wij enkele tips.

  Dit artikel is bijgewerkt op 28 augustus 2020.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.