Wat vond jij de slechtste game van dit jaar? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 24 december 2016 om 15:00
xgn google image
De laatste XGN Doe Mee van dit jaar! We gaan er helaas niet met een knaller uit, aangezien wij op zoek zijn naar de slechtste game van dit jaar. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie nou het meeste was opgevallen dit jaar. Dat lijkt niet zoveel te zijn, aangezien we geen enkele reactie kregen. 2016 was toch wel een redelijk bewogen jaar, ook in de game-industrie. We geven de XGN Doe Mee zelf het woord dan maar:
Niet alleen de hype van Pokémon Go was iets uit het afgelopen jaar, maar ook het sluiten van website Gametrailers en de studio achter Fable Lionhead, de verjaardagen van de Resident Evil serie, Blizzard en Tomb Raider en we zagen enkele nieuwe(re) consoles in de vorm van de PlayStation 4 Pro en PlayStation 4 Slim. Het was weer een enerverend jaar.
Goed, dit is de laatste XGN Doe Mee van het kalenderjaar 2016. Over het hoe en waar vertellen we straks meer, maar eerst de nieuwste stelling. Het was een jaar van hoogte- en dieptepunten, met pareltjes van games, maar ook de andere zijde van die zilveren munt. Troep, drek en wat nog meer niet komt soms ook voor in de game-industrie. Nu onze vraag aan jullie:

Wat vond jij de slechtste game van dit jaar?

De XGN Doe Mee is niet zo snel van het moddergooen en wil dit ook niet zo snel zien. Elkaar het liefst niet afkraken dus, maar geldige redenen geven waarom jij dat een slechte game vindt. Laat dat ons weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie over twee weken in het nieuwe jaar. Je leest het goed, de XGN Doe Mee is er volgende week niet wegens de feestdagen. Alvast een fijne Kerstmis gewenst en een gelukkig nieuwjaar en tot in 2017 bij de XGN Doe Mee!

Populair Nieuws

Laatste Reacties