Slechtste films op Netflix - Welke films kun je het beste overslaan?

Article
vrijdag, 28 september 2018 om 12:43
slechtste films op netflix welke films kun je het beste overslaan 139118
De streamingdienst Netflix staat bol van films en series. Helaas bestaan er ook een hoop abominaties in de filmwereld. Een paar hiervan zijn ook op Netflix beland. Hier zijn vijf van de slechtste films die je op Netflix kunt vinden.

5.The Open House

The Open House is een horrorfilm die is geschreven en geregisseerd door Matt Angel en Suzanne Coots. 13 Reasons Why ster Dylan Minette, ook wel bekend als Clay Jensen, speelt één van de hoofdrollen in deze film. In deze film is hij Logan Wallace, die samen met zijn moeder Naomi, gespeeld door Piercy Dalton, naar het afgelegen huis van zijn tante verhuist nadat zijn vader tragisch is overleden. Er gebeuren alleen vreemde dingen in dit huis.
Deze film op zich is al een tragedie. Elke keer als je denkt dat The Open House spannend of eng wordt, blijkt er opnieuw niks te gebeuren. De film sleept zichzelf voort, maar het einde is ook direct het dieptepunt. De hele film is alleen te beschrijven met ‘diepe teleurstelling’. The Open House scoort een 3.3 op IMDb en vandaar dat deze film ook op deze lijst terecht is gekomen.
139119

4. Sneekweek

Sneekweek is een komedie/slasher film over drie meisjes en drie jongens die van plan zijn om lekker te gaan zuipen tijdens Sneekweek. In die week verblijven ze in een villa waar zich blijkbaar een duister geheim bevindt. Daardoor komen er allemaal bizarre dingen voor in de villa en verandert de droomvakantie in een nachtmerrie.
Voor originaliteit hoef je niet bij deze Nederlandse film over die ene week in Sneek te zijn. Een groep jongeren die in een hitsige bui naar een afgezonderde locatie gaat: dat eindigt nooit goed. Vandaar dat alles al aardig voorspelbaar is. Afgezien van de voorspelbaarheid zijn de acteerkunsten en het camerawerk wel goed. Op IMDb zijn gebruikers het eens over de 4.7 die de film heeft gescoord. Het is een typische, Nederlandse horrorfilm. Maar het is absoluut geen klassieker en het is daarom ook niet gek dat hij in de top 5 slechtste films op Netflix staat.
139121 1

3. Ibiza

Deze romantische komedie die zich afspeelt op het eiland Ibiza is geregisseerd door Alex Richanbach. Community-ster Gillian Jacobs neemt in deze film de rol op zich als Harper, die met haar twee beste vriendinnen haar werk laat vallen voor een trip naar Ibiza. Daar wordt Harper verliefd op een knappe DJ.
Als je op zoek bent naar absolute verspilling van je tijd, dan kun je het beste naar deze film kijken. Wil je dat niet? Dan raden wij je aan om deze film over te slaan. Het is een onrealistische, vergezochte film en een echt romcom cliché (niet op de goede manier). De IMDb-reviews zijn het hiermee eens en de reacties van de kijkers zijn ook niet al te enthousiast.
De film scoorde dan ook een 5.1 en is nu aanwezig in de lijst voor de slechtste films op Netflix.

2. Killers

Killers is een actie/komediefilm geregisseerd door Robert Luketic, ook wel bekend van Legally Blonde. That's 70's Show ster Ashton Kutcher speelt in deze film Spencer Aimes, een huurmoordenaar. Katherine Heigl speelt Jen, die hopeloos verliefd wordt op de huurmoordenaar en samen proberen zij een normaal leven te beginnen.
De twee hoofdrolspelers van deze film hebben maar weinig chemie met elkaar. Tijdens de film lijkt het erop dat Ashton Kutcher iets te graag een macho-figuur probeert te zijn, wat niet helemaal goed overkomt. In het begin lijkt de film spannend te worden, maar als je eenmaal op de helft van de film bent gekomen, merk je dat het doodsaai is. Pure verspilling van je tijd dus, en daar houden we niet van. Op IMDb scoorde deze film een 5.4.
139124

1. Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks

In Ashley Madison: Sex, Lies en Cyber Attacks wordt verteld over een website waarop mensen contact met elkaar kunnen opzoeken om vreemd te gaan. De website is gehackt, waardoor er veel persoonlijke informatie op straat komt te liggen. In de documentaire praten de makers met slachtoffers van de hackers.
In deze documentaire wordt niks nieuws verteld, behalve dat er wat meer sensatie in zit dan het krantenartikel dat je hebt kunnen lezen toen er gegevens van duizenden Ashley Madison-gebruikers vrijkwamen. Er is journalistiek gezien niks interessants meer te vinden in het bekijken van deze film, behalve dat je de sensationele reacties van de slachtoffers kunt zien. Mocht je van sensatie houden, is het misschien grappig om naar te kijken, maar verder dan dat is het een inhoudsloze documentaire. Op IMDb kreeg de film een 5.5.
Deze documentaire is dus geen aanrader, hij behoort namelijk tot de slechtste films op Netflix.

Slechtste films op Netflix

De content op Netflix verandert continu, dus laten we hopen dat deze films snel bij het verwijderalarm komen te staan. En natuurlijk dat er dan betere films voor in de plaats komen. Hebben jullie nog slechte films op Netflix gezien?

Populair Nieuws