Skyrim Remaster Features - Wat wij willen zien

Article
vrijdag, 10 juni 2016 om 17:42
xgn google image
Met alle geruchten die de laatste tijd de ronde doen over een eventuele Skyrim remaster die op de E3 aangekondigd gaat worden, vroegen wij ons af waarom Bethesda dit zou moeten doen. Lees hier de dingen die we willen zien aan Skyrim remaster features.
Want zeg nou zelf, zou een nieuwe Skyrim niet gewoon ontzettend tof zijn? Het lijkt erop dat Bethesda dan toch echt een nieuwe Skyrim remaster in de maak heeft voor de Xbox One en de PlayStation 4. Maar als je erover nadenkt, wat wil je dan zien aan nieuwe Skyrim remaster features? Dit zijn in ieder geval de Skyrim remaster features die wij belangrijk vinden.

Grafische verbetering

In eerste instantie gaat een Elder Scrolls titel natuurlijk vooral om de gameplay. Ervan uitgaande dat dat in ieder geval wel goed zit, wil je natuurlijk het liefst ook nog dat de game er een beetje goed uitziet wanneer je ermee aan de slag gaat. Nu alweer bijna 5 jaar geleden werden we door de grafische pracht van The Elder Scrolls V van onze sokken geblazen.
Maar in vijf jaar kan veel gebeuren en dat is zeker het geval wanneer we het hebben over de grafische kracht van een game. Op PC-gebied kan de game wel steeds met mods grafisch verbeterd worden, maar daar komen we straks nog op terug. We zitten sinds de vijfde Elder Scrolls titel uit is alweer in een nieuwe consolecyclus en dat maakt dat we op grafisch vlak ook een sprong vooruit hebben gemaakt.
Bethesda mag daarom best een nieuw laagje grafische pracht over de game heen gooien, er zijn immers genoeg screenshots waarmee PC-gamers de console gamers jaloers kunnen maken. Natuurlijk haalt een console het niet bij de kracht van een echte monster PC, maar een beetje poets kunnen de graphics van Skyrim wel gebruiken op bijvoorbeeld de PlayStation 4 en Xbox One.
Dus mocht het dan daadwerkelijk het geval zijn dat Bethesda bezig is aan een Skyrim remake. Dan is een nieuw grafisch laagje in ieder geval een van de dingen die we willen zien in de Skyrim remaster features.
92645 1

Alle DLC erin

We hebben al betaald voor de DLC, dus liever niet nog eens. Natuurlijk zijn de Dragonborn DLC en de Dawnguard DLC het aanschaffen zeker waard. Ook Hearthfire was erg tof, waarin je de mogelijkheid krijgt om je eigen huizen te bouwen.
De DLC pakketten zijn het waard om aan te schaffen. Maar sommigen van ons hebben al eens de DLC binnengehaald. Mocht het dan om een remaster van Skyrim zijn, dan willen we wel graag alle DLC er gratis bij. Dat verlengt de speelduur van de game nog meer.
En is het misschien teveel gevraagd om nieuwe DLC te verwachten voor de game? We zouden het graag zien! Misschien wat nieuwe draken die elementale schade kunnen aanrichten. Wat dacht je van een draak die een regen van zuur uitspuwt? Dat zou behoorlijk tof zijn toch!
Maar dan weiden we toch teveel uit en wijken we af waar het om gaat. Bethesda doet op dit moment lekker haar ding met de DLC voor Fallout en volgens eerdere berichten mogen we nog 3 extra DLC pakketten voor de game verwachten. Het maakt eigenlijk ook niet zoveel uit. Maar als er dan toch een nieuwe Skyrim remaster gaat komen, dan zouden we toch in ieder geval de eerder uitgekomen DLC erbij willen als een van de nieuwe Skyrim remaster features.
92646

Uitgebreidere ontwikkeling van je personage

Wanneer je een beetje bekend bent met Skyrim, dan weet je dat de game verschillende upgrades voor allerlei talenten heeft. Een van de kritieken die veel spelers over deze upgrades hadden, is het feit dat je niet al te veel opties hebt voor het upgraden van een bepaald talent.
Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de verschillende takken van sport je allemaal meester te maken, maar dan ben je wel een behoorlijke tijd bezig voordat je dat voor elkaar hebt. Je kunt een bepaald talent legendary maken en dan van voren af aan beginnen, maar ook dat gaat na verloop van tijd wat vervelen.
Wat je beter kunt doen is gewoon een uitgebreidere skilltree maken, zodat je je favoriete talent tot in den treuren kunt blijven trainen om nieuwe skills vrij te spelen. Een skilltree voor one-handed combat? Daar kunnen toch prima 50 extra vertakkingen bij om bijvoorbeeld meer met je zwaard te kunnen slingeren?
Het zou fijn zijn als er een aanpassing komt in de manier waarop je personage zich ontwikkelt, al is het maar een skilltree met een grotere hoeveelheid vertakkingen. Als deze Skyrim remaster features dan ook echt toegevoegd zal worden, dan maakt Bethesda een hoop fans van de franchise erg blij.
92647 2

Mod ondersteuning op consoles

Maar eigenlijk is er maar één ding dat we echt dolgraag willen zien in de Skyrim remaster: mods! We willen Thomas de Stoomlocomotief als draak en we willen door Skyrim kunnen cruisen in een Aston Martin. Alle eerder genoemde punten zijn toe te voegen door middel van mods en een goede modding community.
Nu staat de modding community van The Elder Scrolls om bekend dat ze zeer goed is in wat ze doet. Meestal zijn de mods die worden toegevoegd van een dusdanige kwaliteit dat de game er alleen maar beter van kan worden.
Waarschijnlijk is dit ook hetgeen dat Bethesda aandrijft om de populaire fantasy RPG opnieuw uit te brengen. Naast het feit dat de game het op de vorige generatie consoles al behoorlijk goed heeft gedaan, zouden mods ervoor kunnen zorgen dat ook deze generatie weer een game heeft waar je honderden uren in kunt steken.
Nu is het nog afwachten of alle geruchten dan ook daadwerkelijk waar zijn en of we ook een geüpdatete versie van Skyrim zullen krijgen voor de nieuwe generatie consoles. Bethesda doet vrijwel als eerste haar persconferentie op 13 juni om 4:00 in de nacht, dus we wachten met smart af of we een nieuwe Elder Scrolls te zien gaan krijgen.

Populair Nieuws