WIN - Skylanders Imaginators Crash Bandicoot starterpack

Article
maandag, 13 maart 2017 om 15:03
xgn google image
Fans van Crash Bandicoot kunnen hun hart ophalen. Niet alleen komt er binnenkort een remake van de originele drie games uit, ook kunnen we nu al aan de slag met Crash in Skylanders! Wij geven drie Skylanders Imaginators Crash Bandicoot starterpacks weg. Lees hieronder hoe je kans maakt op deze vette prijs!
In het Skylanders Imaginators Crash Bandicoot starterpack sluit Crash Bandicoot zich aan bij de Skylanders in de strijd tegen Kaos. Via een wormhole in Skylands is de grote Aku Aku in de wereld verschenen. Hij is naar Skylands gekomen om de Synchronization Celebration aan te kondigen: een gebeurtenis die eens in de twintig jaar voorkomt, waarbij alle werelden perfect samenvallen.
De inwoners van Wumpa Eiland vieren feest en willen de Skylanders hiervoor uitnodigen, maar de boze plannen van Kaos moeten eerst gedwarsboomd worden. Gelukkig is daar de legendarische Crash Bandicoot die niet bang is voor gevaar. Hij staat de Skylanders bij in deze strijd tegen Kaos!
Het Skylanders Imaginators Crash Bandicoot starterpack bevat de volgende onderdelen:
  • Skylanders Imaginators game
  • Portal of Power
  • Skylanders Imaginators figuren: Master King Pen, Golden Queen, Crash Bandicoot en Dr. Neo Cortex
  • Imaginite Creation Crystal, type vuur
  • Collector poster
skylanders imaginators crash bandicoot starterpack

Skylanders Imaginators Crash Bandicoot starterpack prijsvraag

In samenwerking met Activision geven wij 3x een Skylanders Imaginators Crash Bandicoot starterpack voor PS4 weg! Wil jij kans maken op deze vette prijs? Doe dan mee aan onze prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete Skylander en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!