Sfeerverslag: SGW3 en KCD Preview Londen

  Onlangs heeft XGN een bezoekje mogen brengen aan het deftige Londen om daar een preview te krijgen van twee opkomende titels namelijk: Sniper: Ghost Warior 3 en Kingdom Come Deliverance. Kijk snel verder om te zien hoe de SGW3 en KCD Preview Londen er uit zag!

  Op 17 november was er samen met de gamestudio's CI Games en Warhorse Studios een preview dag georganiseerd om een voorproefje te geven van twee grote upcoming titels. CI Games, bekend van Lords of the Fallen, zal in 2017 met de nieuwste Sniper game uitkomen genaamd Ghost Warior 3. Warhorse is de afgelopen periode bezig geweest met Kingdom Come Deliverance die ook volgend jaar verkrijgbaar zal zijn.

  Gelukkig hebben we al eerder een kijkje mogen nemen en zijn daarvoor naar het mooie Londen gevlogen. Na een klein uurtje in het vliegtuig volgde een treinrit richting de stad. Eenmaal aangekomen bij de venue was er een mix van allerlei soorten pers vanuit verschillende landen. Allemaal met het doel om beide games beter te leren kennen.

  SGW3 en KCD Preview Londen 1

  Warhorse & City Interactive

  De preview begon met een presentatie van Tobiaz Stolz-Willling, PR-Manager van Warhorse, waarin hij een stuk van de alfaversie van Kingdom Come Deliverance speelde. Deze realistische RPG is bedoeld om spelers de kans te geven om echt te voelen hoe het in de middeleeuwen er aan toe ging. Hoewel er nog niet veel over gezegd kan worden, belooft deze titel een unieke ervaring te bieden die elke RPG-liefhebber gespeeld moet hebben,

  Na de presentatie van Warhorse was het de beurt aan CI Games om de nieuwste Sniper te laten zien. De alfa, die een aantal missies bevatte, zag er ondanks een paar oneffenheden erg strak uit. Na afloop was het mogelijk de alfa zelf te spelen met een tal aan missies. Genoeg dus om de wereld van Sniper in te duiken. Of je nu speelt als een Ghost, een Warior of een klassieke Sniper: voor zowel nieuwkomer als fan van de serie wordt dit een must-have.

  SGW3 en KCD Preview Londen 6

  SGW3 en KCD Preview Londen – Volgende halte: Georgië

  Ben je nu benieuwd wat te verwachten van beide spellen? In april zijn beide titels speelbaar voor gamers. Tot die tijd zul je XGN in de gaten moeten houden voor meer nieuws over Sniper Ghost Warior 3 en Kingdome Come deliverance.

  Sniper: Ghost Warrior 3

  Verkijgbaar vanaf 25 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.