WIN - Resident Evil 4/5/6 remaster prijsvraag

  Fan van Resident Evil? Dan moet je de recent verschenen remaster bundel, die deel 4, 5 en 6 bevat, sowieso aan je collectie toevoegen. Wij geven deze toffe bundel weg! Doe mee aan onze Resident Evil 4/5/6 remaster prijsvraag om kans te maken op deze vette prijs.

  Met het oog op de aankomende release van Resident Evil 7 heeft Capcom dit jaar deel 4, 5 en 6 voorzien van een nieuw grafisch jasje. Deze remasters kwamen verspreid over het jaar digitaal uit, maar de bundel is inmiddels ook fysiek beschikbaar in Europa, uitgegeven door Koch Media Benelux. De bundel is beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One en wij mogen een exemplaar voor de Xbox One weggeven!

  De opgepoetste versies van Resident Evil 4, 5 en 6 bieden natuurlijk de ultieme kans om de saga nog even opnieuw te beleven voordat je aan het avontuur van Resident Evil 7 begint. Resident Evil staat gepland voor een release aan het einde van januari 2017: genoeg tijd om nog even met de vorige games aan de slag te gaan dus!

  resident evil 4/5/6 remaster prijsvraag

  Resident Evil 4/5/6 remaster prijsvraag

  In samenwerking met Koch Media Benelux mogen wij de Resident Evil 4/5/6 remaster bundel voor Xbox One weggeven! Wil jij kans maken op deze vette prijs? Doe dan mee aan onze Resident Evil 4/5/6 remaster prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wat is jouw favoriete Resident Evil game en waarom?

  Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!

  Resident Evil 6

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.