De 5 leukste Watch Dogs 2 missies

Article
vrijdag, 02 december 2016 om 12:18
xgn google image
In Watch Dogs 2 krijg jij de controle over de hipster Marcus Holloway, die zich al hackend een weg baant door The Bay Area. Die game biedt een heel scala aan (zij)missies aan, en in deze special bespreken wij de 5 leukste Watch Dogs 2 missies met je!

5. HAUM Intruder

HAUM, één van de grote boosdoeners in Watch Dogs 2, heeft een man in dienst die Cole Laing heet, ookwel Pervert Cole genoemd. DedSec komt erachter dat hij een pedofiel is en kinderporno verspreidt, en aan Marcus de schone taak om Cole's leven even helemaal op zijn kop te zetten. En ja, dat doet hij in stijl.
Eerst hackt hij een schattig knuffelbeertje, maar zodra dat begint te vervelen, begint het echte werk. Hij hackt zijn headsetje, waar nu steeds van dat irritante gepiep uitkomt, verwijdert vervolgens alle data die de man opgeslagen heeft en als kersje op de taart installeert hij een virus zodat er alleen nog maar Beethovens 5de symphonie door zijn kamer schalt. Prachtig!
101634

4. A High Price To Pay

In deze missie moet je je voordoen als beroemde rapper Bobo Dakes, om een een machtige pharmaceutische baron, Gene Carcani, die de prijzen van medicijnen verhoogd heeft voor zijn eigen gewin, om Carcani te foppen. Carvani wil namelijk het nieuwe album van Dakes kopen, zodat alleen hij ernaar kan luisteren. Hij biedt een grote som geld, en DedSec slaagt erin om Dakes na te doen en het geld wordt gedoneerd aan een goed doel dat strijdt tegen onnodige prijsverhogingen van medische producten. Touché, Ubisoft, touché.
101635

3. Ubistolen

Deze missie is een grote knipoog naar Ubisoft zelf en daarom hete vermelden zeker waard. DedSec hoort geruchten over een mogelijke lek en Marcus gaat op onderzoek uit in het kantoor van Ubisoft in San Francisco. Hij hackt in een aantal computers en vindt daar en hele hoop leuke informatie, en de zelfspot die Ubi daarin portretteert is erg leuk gedaan.
En ja, de leak zelf?! Speel de missie en je zult er achter komen!
101636

2. Bottom Dollar

Bottom Dollar is de verzamelnaam voor zeven kleine missies, waarin je geld-automaten (ATM's) hackt door middel van cTOS data en daarmee mensen of heel blij maakt, of heel boos. Dit gaat als volgt in zijn werk: Marcus hackt een één van de machines, en vervolgens komt er een persoon binnen die geld van zijn of haar bank wil pinnen.
Afhankelijk van welke persoon er binnen komt, geeft Marcus bijvoorbeeld 1000 dollar aan diegene, voor de fun en totaal gratis, maar toen er op een gegeven moment een arrogante wannabe rockster binnenkwam, werd zijn rekening met daarop meer dan een ton verwijderd en had hij geen geld meer. Geniet met name van de reacties van de personen nadat Marcus hen ofwel geld heeft afgetroggeld ofwel heeft gegeven, want die zijn goud waard.
101637

1. Cyber Driver

De volgens ons allerleukste missie is toch Cyber Driver. Marcus' taak is eigenlijk heel simpel: vind een pratende auto die in de beroemde film zit en rij er wat rondjes mee. Maar natuurlijk nadat Wrench, de briljante architect/ingenieur/techneut van DedSec, de auto helemaal heeft gerestyled in DedSec thema. Laat ze maar eens zien wat er van een pratende auto kan worden als 'ie bij hackers terecht komt!
Wat hieruit volgt is een geweldige politie chase, waarin je de opgevoerde auto langs een parcours door de hele stad moet loodsen en dat zo snel mogelijk moet doen. Het vergt een behoorlijk skilllevel om de auto te besturen, dus wees gewaarchuwd.
Watch Dogs 2 kwam uit op 15 november voor consoles en 29 november voor de PC. Lees onze review voor een oordeel over de game!

Populair Nieuws