Selfies in GTA 5, Minecraft, Zelda en andere games!

  Selfies maken in games. Klik! Zo, dat staat op de gevoelige plaat. De hype van het het foto's van jezelf schieten heeft ook de videogame-industrie bereikt. Vanaf deze week kun je selfies gaan maken in World of Warcraft! Wil jij weten in welke games je nog meer selfies kan maken? XGN zette de toppers voor je op een rijtje.

  Selfies maken in games - Minecraft

  Pixels, dat was wat je voornamelijk te zien kreeg bij de eerste generatie digitale camera's. Minecraft pakt deze nostalgische ervaring op en bouwt het verder uit, want je kunt ook in (een PC-mod van) de bouw-en-overleef-game van Mojang selfies maken van je meest dierbare momenten en knutselwerkjes. Wisten we dat maar toen we het XGN-logo na hadden gemaakt in het spel. Een kiekje met een virtuele Rob en Hugo had het helemaal afgemaakt. Jammer!

  Selfies maken in games - Metal Gear Solid V

  Solid Snake is echt een vies mannetje. Vanuit zijn kartonnen doos maakt hij op de meest bizarre locaties selfies van zichzelf. We wisten dat Kojima gek was op bizarre humor, maar dit slaat echt werkelijk alles.

  Er staan foto's op het internet van de oorlogsmilitair met een klein Huski-hondje en met een gekielhaalde oorlogsstrijder uit Afghanistan. Nu moet hij er ook nog voor zorgen dat zijn haar wel goed zit en niet wegwaait. Wat zal Big Boss trots op hem zijn! Not.

  Selfies maken in games - GTA V

  Welkom in Los Santos. Parachutespringen, duiken, batsen of met je golfkarretje van de klif... alles is mogelijk. De leukste momenten wil je natuurlijk vastleggen voor later, dus een digitale camera komt altijd van pas.

  Gelukkig is dit mogelijk, dus ook de viespeuken onder ons die graag op het strand foto's maken van meisjes in een bikini komen aan hun trekken. Bam! Daar leg je even vast hoe je die plofkraak pleegt of de politie het water in bonjourt met je paraglider.

  Selfies maken in games - The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

  Kijk, dat is nog eens meeliften op de hype! Nintendo bracht The Legend of Zelda: The Wind Waker opnieuw in een HD-jasje uit op de Wii U. Niets bijzonders zou je zeggen, maar de Picto Box - die je ontvangt op Outset Island - uit het originele spel krijgt een nieuwe functie.

  Het is nu namelijk mogelijk om de camera om te draaien en selfies met onze groengemutste Link te maken! De cartooneske gezichtsexpressies kun je zelf kiezen, dus dat wordt lachen.

  Selfies maken in games - World of Warcraft

  Het is met de komst van de 1.6 patch eindelijk mogelijk om selfies te maken in World of Warcraft. Je kunt aan de slag met de speciale selfie-camera als je de missie Field Photography hebt afgerond. Helaas moet je wel level 100 zijn, dus voor de beginnende noobs onder ons: helaas, pindakaas.

  Zwart-wit, spook- en schetsfoto's behoren tot de opties. Er wordt nu zelfs al gespeculeerd over een heuse selfiestick. Zie jij jezelf hier al mee rondlopen als elf of dwerg?

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Verkijgbaar vanaf 1 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.