Seasons on Netflix - 5 nieuwe seizoenen voor dit moment!

Article
zaterdag, 23 september 2017 om 9:28
xgn google image
We nemen een kijkje naar vijf recente seasons on netflix die je moet zien. Dit zijn nieuwe seizoenen die nog geen maand terug zijn toegevoegd. Mocht je één van deze series nog niet gezien hebben, dan is de komst van een nieuw seizoen een mooie smoes om te gaan binge-watchen!

5. The Expanse (seizoen 2)

We beginnen de lijst van recente seasons on netflix met het tweede seizoen van The Expanse. Een serie die ongetwijfeld onder de radar is gevlogen van velen, maar voor de sciencefiction liefhebber zeker de moeite waard kan zijn. The Expanse is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van James Corey. Dit is de auteursnaam van schrijvers Daniel Abraham & Ty Franck.
The Expanse speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af. In deze toekomst heeft de mensheid het zonnestelsel weten te koloniseren. De serie gaat over een lid binnen de United Nations, namelijk Chrisjen Avasarala (Shoreh Aghdashloo). Verder spelen politiedetective Josephus Miller (Thomas Jane) en de officier van het schip Jim Holden (Steven Strait) een grote rol.
De visuele effecten van The Expanse zijn zeer sterk. Helemaal als je rekening houdt met het feit dat de serie geproduceerd wordt met een tv-budget. Tegenwoordig is sciencefiction natuurlijk helemaal ingepalmd door Star Wars en Star Trek, maar The Expanse toont dat ook buiten deze titanen om er veel te beleven is binnen het genre.
118179

4. Bojack Horseman (seizoen 4)

Het knotsgekke paard is weer aanwezig tussen de nieuwe seasons on Netflix. Bojack Horseman heeft in de loop der jaren steeds meer populariteit gekregen. Zo staat ook de kerstspecial van Bojack Horseman op Netflix.
Bojack Horseman had een wankelend begin. Het eerste seizoen wist namelijk niet meteen de harten te veroveren. Vanaf het tweede seizoen sprong de populariteit enorm omhoog en is het uitgebloeid tot de succesvolle serie die het vandaag de dag is.
De serie gaat over Bojack Horseman, een enorm populaire acteur uit de jaren ’90 dankzij de serie Horsin’ Around. In het heden is het personage geen belangrijke naam meer in Hollywood. Bojack is nu grofgebekt en verandert langzaamaan in een alcoholist. We volgen de avonturen van Bojack, die maar al te graag zijn grote comeback in de entertainment industrie wil maken.
Met een geweldig hoofdpersonage en een hilarische hoeveelheid aan andere bijfiguren, weet Bojack Horseman op succesvolle wijze Hollywood en alle bijbehorende aspecten belachelijk te maken.
118199

3. Shooter (seizoen 2)

We trappen de top drie van nieuwe seasons on Netflix af met het tweede seizoen van Shooter. Deze vrij nieuwe serie krijgt steeds meer bekendheid op Netflix.
Waarnaar Mark Wahlberg normaal zelf voor de camera staat als acteur, was hij voor de serie Shooter producent. De serie Shooter is namelijk gebaseerd op de gelijknamige film met Mark Wahlberg in de rol van Bob Lee Swagger. Zowel de serie als de film zijn allebei gebaseerd op het boek Point of Impact van Stephen Hunter.
Het eerste seizoen van de serie gaat over Bob Lee Swagger (gespeeld door Bryan Bob Phillipe), een ex-marinier die zijn vroegere commandant gaat helpen om een moordpoging op de Amerikaanse President te voorkomen. Buiten het hoofdverhaal om worden we in latere afleveringen getrakteerd op terugblikken die de tijd van Bob Lee in Afghanistan laat zien.
Seizoen 2 toont een nieuwe vijand die het gemunt heeft op Swagger en de andere leden uit zijn vroegere eenheid. Dit omdat de groep destijd betrokken raakte bij een conflict waar ze eigenlijk bij weg hadden moeten lopen. Dit avontuur eindigt in een kat-en-muisspel tussen de hoofdrolspelers en de bad guys.
Shooter breidt de wereld die is opgezet in de film uit en weet zowel drama, actie als spanning op succesvolle wijze te combineren.
118204

2. The Vampire Diaries (seizoen 7)

Het zevende seizoen van The Vampire Diaries staat klaar om bekeken te worden! De populaire serie wordt oorspronkelijk in Amerika uitgezonden op The CW netwerk (bekend van Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow), maar in Nederland kunnen we van de serie genieten op Netflix.
De serie speelt zich af in de negentiende eeuw en focust zich in de eerdere seizoenen op Elena Gilbert (Nina Dobrev). Wanneer ze verliefd wordt op Stefan Salvatore (Paul Wesley), een 162 jaar oude vampier, verandert er een hoop. Dingen worden gecompliceerd als de broer van Stefan, genaamd Damon (Ian Somerhalder), ook verliefd wordt op Elena.
The Vampire Diaries bevat genoeg content om je een tijdje mee zoet te houden, met zeven seizoenen die elk 22 afleveringen biedt. De latere seizoenen bevatten ook vooruitblikken die meer informatie geven op gebeurtenissen uit het heden. Heb je seizoen 7 nog niet gezien, of de serie nog nooit een kans gegeven, is dit het moment om te gaan binge-watchen.
118206

1. Rick and Morty (seizoen 3)

We sluiten de lijst van nieuwe seasons on Netflix af met Rick and Morty. Deze twee dwazen zijn namelijk terug om de meest absurde en hilarische avonturen mee te maken.
Rick and Morty is zeker één van de meest krankzinnige series die je kunt bekijken. Een klein voorproefje hiervan kun je aanschouwen in de trailer voor seizoen 3 bovenaan de pagina. Hierin zien we Rick veranderen in een augurk en komt er een Mad Max verwijzing voorbij. De gekheid wordt erger met een blik op mutanten, aliens, robots en ga zo maar door!
Rick and Morty is een ongekend succes geworden. Met een dikke 9,4 op IMDb staat Rick and Morty tussen de tien best beoordeelde series ooit! De twee hoofdpersonages, Rick & Morty, moeten een parodie voorstellen van Marty McFly en Doc Brown uit de Back to the Future trilogie (1985 - 1990).
Het derde seizoen van Rick and Morty zal in totaal uit tien afleveringen bestaan. De eerste zes afleveringen zijn nu al te zien op Netflix. De overige vier afleveringen zullen in de komende vier weken beschikbaar worden gesteld.

Welke nieuwe seasons on Netflix kijken jullie op het moment?

Dit waren vijf nieuwe seizoenen die recent op Netflix zijn verschenen. Welke series kijken jullie op het moment? Houden jullie meer van andere series die recent zijn uitgekomen, zoals het derde seizoen van Narcos, of zijn er mensen die meer hebben met wat ouder entertainment zoals That '70s Show? Laat het ons weten in de reacties.

Populair Nieuws