Wat vind jij van de season pass voor Batman: Arkham Knight?- XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 09 mei 2015 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee verstopt zich braaf achter de computer, want het gure weer buiten is niet voor te stellen in mei. Maar de Doe Mee wil het hebben over het Batman: Arkham Knight, diens season pass en de beste game met hacking gameplay. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een week geleden was de centrale vraag welke game nu de beste hacking gameplay heeft. Ubisofts Watch Dogs kwam vaak voorbij als beste game met hacking elementen, wat misschien ook wel logisch is aangezien de game op dat principe is gebaseerd. De XGN Doe Mee was dan ook geneig om voor die titel te kiezen, maar ging uiteindelijk toch voor een andere: Deus Ex Human Revolution:
Erg duidelijk Mathy. En misschien moet een game met hacking gameplay daar ook wel een beetje aan voldoen: de keuze geven om het te doen of niet. Optioneel, zodat de gamers die het leuk vinden zich erin kunnen verliezen en mensen die er niks mee hebben het kunnen skippen.
Maar genoeg over hacken als gameplay. Tijd voor de nieuwe vraag! Een weekje geleden werden de details van de season pass voor Batman: Arkham Knight bekendgemaakt en de meesten schokken wel even toen ze de prijs zagen: 40 euro. Voor wat was nog niet precies duidelijk, maar daar kwam deze week meer duidelijkheid over. De XGN Doe Mee vraagt dus aan jullie:

Wat vind jij van de season pass van Batman: Arkham Knight?

Want ook de XGN Doe Mee schrok even van het bedrag wat op het beeldscherm stond. Voor dat bedrag krijg je wat nieuwe skins en racemaps, maar het belangrijkste is natuurlijk de toevoeging van Batgirl als speelbaar personage. De vraag blijft echter: is dit allemaal genoeg voor 40 euro?
De XGN Doe Mee vraagt het dus aan jullie. Want wat vinden jullie hiervan? Is Warner Bros. gek geworden door zo'n prijs neer te zetten, of zal de content het allemaal waarmaken en het geld waard zijn? Wij zijn erg benieuwd, dus laat weten in de reacties wat jij ervan vindt! Tot volgende week!

Populair Nieuws