Destiny Strategy Guide - Glimmer farming

Article
zaterdag, 09 mei 2015 om 16:05
xgn google image
Als je Destiny speelt is er een grote kans dat je vaak blut bent. Je hebt een hoop geld nodig om nieuwe items en nog meer te kunnen kopen. Maar op welke manier kom je nu snel aan ‘glimmer’ in Destiny? Wij helpen je op weg naar de pot goud in Destiny met glimmer farming.
Er was een tijd waarin je je geen zorgen hoefde te maken in Destiny over je geld, maar die tijd is helaas voorbij. Het mag ondertussen wel duidelijk zijn: glimmer is een essentieel onderdeel van Destiny.
Iedere planet in Destiny heeft een eigen glimmer farming run, maar de Glimmer run op de planet Mars biedt volgens ons een goede manier om doekoe te verzamelen.
71273

Glimmer farming Tutorial

  1. Start de "Exclusion Zone" missie op de planeet Mars op een moeilijkheidsgraad van level 18. De Imperial Legionaries verschijnen niet op een normaal moeilijkheidsgraad. Als je op level 22 is het nog steeds makkelijk genoeg, maar krijg je wel iets meer XP voor deze geweren.
  2. Speel tot aan het eerste gevecht waar de dropships binnenkomen. Zodra het gevecht begint, gebruik je de resupply code. De resupply code verbuddelt je glimmer voor 10 minuten.
  3. Negeer de rode karakters aan de voorkant, ren langs ze af naar links en neem voor een aantal seconden dekking in de doorgang waardoor je binnenkwam.
  4. Zodra je twee Imperial Legionaries ziet verschijnen, spring dan op ze en dood ze.
  5. Spring over de heuvel en maak de drie Legionaries aan de onderkant af.
  6. Ga naar de bunker aan de overkant en dan naar rechts waar de grote deuren als eerste openden en dood daarna de drie Legionaries.
  7. Loop terug naar het midden en voel je vrij om nog een paar vijanden te doden, maar laat ze vooral jou doden. Als ze je slaan ben je sneller dood, maar je kunt er ook voor kiezen om jezelf te doden met een granaat.
  8. Herhaal en profiteer van deze glimmer farming methode.
71274

Belangrijke laatste tip

Vergeet niet terug te lopen naar de plaats waar iedere gele Cabal neerviel, want daar kun je nog wel een resupply codes of network keys vinden. Deze kun je later inruilen voor 200 extra glimmer. Beide items zien eruit als witte piramides.
Doe dit een uurtje en je hebt gemiddeld 12.000 glimmer. Dit is natuurlijk niet de leukste manier om Destiny te spelen, maar als je snel glimmer wilt verdienen om te kunnen upgraden, is dit wel een perfecte manier. Hopelijk is dit een goede manier om glimmer te farmer in Destiny. Laat vooral jouw manier van glimmer farming achter in de reacties.
Lees ook eens onze specials over hoe je snel levelt in Destiny of de handleiding voor beginners.

Populair Nieuws