Scoor nu een nieuwe gaming monitor en krijg gratis Dragon's Dogma 2

Article
dinsdag, 26 maart 2024 om 16:30
msi megekko dragons dogma 2f1711383244
Is het hoog tijd voor een nieuwe gaming monitor? Dan is nu de perfecte tijd om een nieuw scherm in huis te halen, want bij MeGekko krijg je tijdelijk gratis de RPG Dragon’s Dogma 2 erbij.
De wereld van gaming monitoren is constant in beweging. Fabrikanten zijn vrijwel elke dag op zoek naar manieren om de ervaring voor gamers nog een stuk beter te maken. En dat is duidelijk te zien aan de technologische sprongen die de laatste jaren gemaakt zijn.
Zo zijn de afgelopen jaren niet alleen hogere resoluties en bizar snelle refresh rates erbij gekomen, maar ook tal van andere features. Denk aan gebogen en extra brede schermen, G-Sync en FreeSync en compleet nieuwe display-technieken als MiniLED.
Ook MSI is de laatste tijd lekker bezig geweest. De MSI MPG 491CQP QD-OLED is bijvoorbeeld een ultrabrede 49 inch monitor met een resolutie van 5120x1440, een 1800R-curve en een Quantum Dot OLED-paneel met een 144Hz refresh rate. Dat is een gigantisch verschil met de standaard 24 inch 1080p-monitoren die niet lang geleden nog de standaard waren.

Een gratis game bij je nieuwe monitor

Al die nieuwe technologieën op het gebied van monitoren maken de aanschaf van een nieuw display een waardevolle investering. Een game spelen op een QD-OLED-paneel is bijvoorbeeld een compleet andere ervaring dan een dof TN-paneel met matige invalshoeken. Dat verschil is een stuk groter dan bijvoorbeeld gamen met tien frames per seconde meer of een kleine bump in de grafische instellingen.
Bij Megekko krijg je bovendien ook nog eens een mooi voordeel bij de aanschaf van één van de geselecteerde monitoren. Momenteel krijg je er namelijk gratis Dragon’s Dogma 2 bij, de nieuwe actievolle role-playing game van Capcom.
De onderstaande modellen doen mee aan de actie:
  • MSI MAG 275CQRXF
  • MSI MAG 323UPF
  • MSI MAG 325CQRXF
  • MSI MAG 341CQP QD-OLED
  • MSI MPG 271QRX QD-OLED
  • MSI MPG 321URX QD-OLED
  • MSI MPG 491CQP QD-OLED

Worstelen met gigantische monsters

De monitoren die meedoen met de actie passen goed bij Dragon’s Dogma 2. Allemaal zijn het namelijk QHD-monitoren met een hoge refresh rate, zodat je goed de actie op het scherm kan bijhouden. En dat is maar goed ook, want in de RPG kom je terecht in bloedstollende gevechten.
Net zoals in de originele Dragon’s Dogma sta je namelijk oog in oog met enorme mythologische monsters. Niet alleen draken, zoals de titel verklapt, maar ook griffioenen, cyclopen, trollen, chimeras en kolossen. Om levend uit de strijd te komen zal je alle vaardigheden en wapens die jij en je metgezellen tot je beschikking hebben moeten inzetten, van zwaarden en bogen tot krachtige magische aanvallen. Het is zelfs mogelijk om bovenop de enorme monsters te klimmen, zodat je bij hun zwakke plek kan komen als mêlee character.
Al die monsters bevechten doe je niet zomaar. Jij bent als speler namelijk de Arisen, de uitverkorene die als taak heeft om een gigantische draak te doden en de wereld te redden van de ondergang. Maar ondertussen worden er ook veel politieke spelletjes gespeeld tussen twee koninkrijken. Dus of je nu ‘veilig’ in een stad bent of diep in de wildernis, wees altijd op je hoede.
Dit artikel is in samenwerking met MSI.