Scoor toffe kerstcadeaus met de MSI X-mas deals!

Article
zondag, 19 december 2021 om 10:00
gp66 gp76 scenario photosf1639651496
Wil jij iemand of jezelf nog een goede laptop cadeau doen voor kerst? Check dan zeker de MSI X-mas deals die op dit moment lopen. Wij zetten de tofste modellen die je nu kunt scoren voor je op een rijtje.

MSI GE66 Raider 11UH-231NL

MSI laat met de MSI GE66 Raider zien wat er allemaal mogelijk is met laptop gaming en dat er geen keuze meer gemaakt hoeft te worden tussen looks en performance. De nieuwste innovaties en technologie vind je terug in dit model, terwijl de RGB Mystic Light Bar voor een unieke en futuristische uitstraling zorgt. Met de GE66 speel je alle games, van AAA- tot populaire e-Sports games, op Ultra-settings. De MSI GE66 Raider is de krachtigste laptop tot nu toe en is speciaal ontworpen voor gamers.
MSI brengt in de GE66 11UH-231NL krachtige hardware samen die zorgen voor de beste performance bij Ultra-level gaming. De Intel Core i9-11980HK processor levert samen met de Nvidia Geforce RTX 3080 ultieme snelheid waardoor je zonder problemen je favoriete game kan spelen met de beste settings. Dankzij de kracht onder de kap biedt de Raider een realistische game-ervaring en vloeiende graphics. Verder zit er ook 32 GB RAM geheugen en 2TB SSD geheugen in, zodat je genoeg ruimte hebt om je games op te slaan.
Daar houden de prestaties van de Raider alleen niet op. Deze laptop biedt namelijk ook display snelheden waar elke e-Sporter van droomt. Het beeldscherm heeft een 15.6” 4K-paneel en is één van de snelste die op dit moment te vinden zijn. Je hoeft geen enkel detail meer te missen, want input lag en ghosting zijn verleden tijd. Zelfs de snelste games draaien vloeiend en zonder haperingen.

Meer power, betere koeling

De MSI GE66 Raider heeft niet alleen krachtige hardware in zijn smalle behuizing zitten, maar ook de koeling die het nodig heeft om jou de beste game-ervaring te kunnen bieden. Met de Cooler Boost 5 zorgt MSI voor lage temperaturen met twee ventilatoren en maar liefst acht heat pipes, die samen de warmte naar buiten blazen, zodat de hardware verder kan presteren op de hoogste performance. De accu van 99.9 Whr is de grootste tot nu toe in een laptop, waardoor ook de batterijduur geoptimaliseerd is. De GE66 Raider beschikt over meer dan genoeg USB-poorten om al je gaming gear aan te kunnen sluiten. Naast de handige USB-C Thunderbolt poort kan je verder tot wel drie externe monitoren aansluiten, door het gebruik van de USB Type-C, HDMI en de DisplayPort aansluiting.
msi gp76 leopardf1639651426

MSI GP76 Leopard 11UH-671NL

MSI toont met de MSI GP76 Leopard dat high-end gaming mogelijk is voor iedereen. De nieuwste innovaties en technologie vind je terug in deze gaming laptop die zorgt voor de beste performance. Van 2D-based Indie games tot AAA- en populaire e-sports games op High-settings. De MSI GP76 is de een krachtige laptop gemaakt voor de mainstream gamer die graag de nieuwste games in hoge kwaliteit wil draaien.
MSI brengt in de GP76 Leopard 11UH-671NL krachtige hardware samen, die zorgen voor de beste performance bij High level gaming. De Intel Core i7-11800H processor levert samen met de Nvidia Geforce RTX 3080 ultieme snelheid, waardoor je zonder problemen je favoriete game kan spelen op hoge settings. Deze hardware biedt een realistische game ervaring en vloeiende graphics. Je game heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Verder zit er ook 16 GB RAM geheugen en 1TB SSD geheugen, waardoor je zeker weet dat je een uitgebreide bibliotheek aan games op je laptop kunt zetten.
Uitgerust met de nieuwste generatie Nvidia Geforce RTX 3080 ervaar je in deze laptop de nieuwste features als Real Time Ray-Tracing, waardoor lichteffecten en weerspiegelingen er levensecht uitzien. Verder helpt DLSS 2.0 je framerate hoog en stabiel te houden op hoge resoluties. Met Nvidia Dynamic Boost 2.0 en NVIDIA Reflex is de communicatie tussen je videokaart en processor daarnaast geoptimaliseerd voor een soepele ervaring zonder haperingen.
Voel je een echte Pro met de MSI GP76. Deze laptop biedt namelijk niet alleen de allerbeste hardware, maar ook display snelheden die zorgen voor soepele gameplay. Het beeldscherm heeft namelijk een 144Hz paneel. Je hoeft geen enkel detail meer te missen, want input lag en ghosting zijn ook verleden tijd. Zelfs de snelste games draaien vloeiend en zonder haperingen.

Meer kracht, betere koeling

De MSI GP76 heeft niet alleen krachtige hardware in zijn smalle behuizing zitten, maar ook de koeling die het nodig heeft om jou de beste game ervaring te kunnen bieden. Met de Cooler Boost 5 zorgt MSI voor lage temperaturen met twee fans en maar liefst zeven heat pipes die samen de warmte naar buiten blazen, zodat de hardware verder kan presteren op de hoogste performance. De GP76 beschikt over meer dan genoeg USB-poorten- om al je gaming gear aan te kunnen sluiten. Verder kan je maximaal twee monitoren aansluiten, door het gebruik van de HDMI en de DisplayPort aansluiting.
msi creator z16 hiroshi fujiwara 243nlf1639651297

MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara-243NL

MSI laat met de MSI Creator Z16 zien dat er een perfecte laptop bestaat voor de professionele- en amateur-creators. Van foto’s editen in Photoshop, video-editen in Premiere tot 3D Modellen maken in Z-Brush en bouwtekeningen maken in AutoCAD. Zware software is geen probleem voor de Creator Z16 en lange rendertijden zijn verleden tijd. Met het touchscreen ben je nog vrijer in hoe jij je creativiteit uit. Scroll en swipe moeiteloos door bestanden en beelden, want dit is dé laptop voor jouw creatieve projecten, thuis en onderweg.
MSI brengt in de Creator Z16 Fujiwara Hiroshi Limited Edition A11UE-232NL krachtige hardware samen, die zorgen voor een soepele workflow voor projecten van 2D/3D design tot het gebruiken van CAD. De Intel Core i7-11800H processor levert samen met de Nvidia Geforce RTX 3060 ultieme snelheid, waarbij lange rendertijden verdwijnen als sneeuw voor de zon en je zonder problemen meerdere taken tegelijk kan uitvoeren. Verder zit er ook 16 GB RAM geheugen en 1TB SSD geheugen, zodat je al je bestanden snel kan openen, opslaan, of verplaatsen.
De Creator Z16 heeft niet alleen krachtige hardware in zijn smalle behuizing zitten, maar ook een accu met een enorme capaciteit van 90 Whr. Verder zorgt de 1TB SSD er voor dat je overal zonder internetverbinding aan je bestanden kan werken. Natuurlijk kan je de laptop ook perfect thuis gebruiken en aansluiten op je randapparatuur. De Creator Z16 beschikt over meer dan genoeg USB-poorten, waaronder ook een Thunderbolt 4 aansluiting en een high speed cardreader voor het razendsnel verplaatsen van bestanden.
xgn msi gf63f1639650950

MSI GF63 10UC-476NL

Dunne schermranden, een body van geborsteld aluminium, een gewicht van slechts 1.86 kilogram met een 15.6” scherm. Je zou het niet verwachten, maar dit is de omschrijving van de nieuwe MSI GF63 gaming laptop van MSI. Een rood-verlicht toetsenbord maakt het geheel af en zorgt voor het prachtige design van de MSI GF63. Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart speel je je favoriete games op hoge instellingen terwijl de Cooler Boost koeltechnologie het geheel koel houdt.
MSI brengt in de GF63 10UC-476NL krachtige hardware samen, die zorgen voor uitstekende gameperformance. De Intel Core i5-10500H processor levert samen met de NVIDIA GeForce RTX 3050 alle performance die je nodig hebt om je favoriete games te spelen op hoge instellingen. Deze hardware biedt een realistische game ervaring en vloeiende graphics. Verder vind je in deze laptop 16 GB RAM geheugen en een snelle SSD van 512 GB om je games en bestanden op te slaan
Deze snelle hardware betekent niet dat je met een dikke en zware laptop hoeft rond te lopen. De GF63 is namelijk maar 21.7mm dik en weegt dus nog geen twee kilogram. Hierdoor neem je hem gemakkelijk mee naar school, studie of werk. De batterijduur legt je ook geen restricties op, deze gaat tot wel zeven uur mee. Hierdoor neem je de laptop zonder zorgen mee, waar je hem ook voor nodig hebt.

Check hier nog meer MSI X-mas deals!

Toch op zoek naar iets anders? Geen probleem, MSI heeft nog veel meer deals. Check deze link voor nog veel meer deals!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.