De belangrijkste San Diego Comic Con 2019 verwachtingen op een rijtje!

  Het is weer zover: komend weekend is er een groot evenement dat voor bijna alle geeks en nerds van deze wereld interessant is. Van Star Wars tot Marvel tot The Walking Dead, alle ogen zijn dit weekend gericht op San Diego. Dit zijn de belangrijkste San Diego Comic Con 2019 verwachtingen!

  Home Box Office

  10. Game of Thrones

  Op vrijdag is er in Hall H, de grootste zaal van heel Comic Con, een panel gepland van Game of Thrones. Daarbij zijn de showrunners en een deel van de cast aanwezig. Het panel wordt afgesloten met een Q&A sessie.

  Uiteraard stond deze terugblik op de serie al lang in de planning toen de Game of Thrones finale werd uitgezonden. Dat wil zeggen: het is gepland toen de meeste fans nog blij waren met de serie. Met de kennis van nu beginnen we onze San Diego Comic Con 2019 verwachtingen met deze: het Game of Thrones panel wordt op zijn zachts gezegd interessant.

  Warner Bros. Pictures

  9. It Chapter 2

  Formeel gezien is dit geen onderdeel van Comic Con, maar de conventie wordt al enkele jaren voorafgegaan door ScareDiego, een panel voor horror-films. Warner Bros. en New Line Cinema laten hier zien waar ze aan werken. Met de release van It Chapter 2 in de nabije toekomst is het niet gek dat Warner Bros. heeft aangekondigd deze film te willen laten zien.

  ScareDiego is eerder de place to be geweest voor beelden van It, dus we verwachten dat dit jaar ook. Overigens is It Chapter Two niet de enige horrorfilm die kans maakt op een spotlight tijdens ScareDiego. Warner Bros. is ook verbonden aan Doctor Sleep, dus wellicht kunnen we het vervolg op The Shining ook tot onze enge San Diego Comic Con 2019 verwachtingen rekenen.

  The CW Network

  8. Arrowverse

  Voor fans van het Arrowverse zijn de San Diego Comic Con 2019 verwachtingen hoog. Vooral op zaterdag 20 juli zijn er veel panels rondom de series uit dit universum. Er zijn presentaties en Q&A’s van Arrow, Supergirl én The Flash. Reden genoeg dus om nieuwe informatie over de toekomst van het Arrowverse te verwachten.

  Alsof dat nog niet genoeg is, is er een vertoning van de eerste aflevering van Batwoman. Hoewel je buiten de zaal waarschijnlijk niks van de aflevering te zien zal krijgen, kun je na afloop van het panel waarschijnlijk veel eerste indrukken van de serie online verwachten. Aan jou vervolgens de taak om informatie op de doen zonder gespoild te worden.

  ILMxLAB

  7. Star Wars

  Ondanks dat het een druk jaar wordt voor Star Wars houdt Lucasfilm het op Comic Con wat bescheiden. Een nieuwe trailer voor The Rise of Skywalker kunnen we helaas niet tot onze San Diego Comic Con 2019 verwachtingen rekenen. Een panel over de films is er ook niet. Wel kun je een uitstalling van Stormtrooperkostuums bewonderen.

  Uiteraard zijn er wel panels over Star Wars, maar die zijn vooral voor de allergrootste fans. ILMxLAB heeft een panel met een sneak peek naar de volgende aflevering van Vader Immortal. Een ander panel staat helemaal in het teken van Star Wars boeken. Er is dus genoeg interessant nieuws te verwachten, alleen gaat het dit keer eens niet om Episode IX.

  AMC

  6. The Walking Dead

  De stripboekenreeks loopt helaas op zijn einde, maar de tv-serie gaat nog even door. Zoals vrijwel elk jaar komt The Walking Dead ook dit jaar met een Hall H panel. Naar verwachting zal een deel van de cast voor seizoen 10 aanwezig zijn. De traditie suggereert bovendien dat er een trailer voor het nieuwe seizoen zal zijn.

  Overigens is er direct voorafgaand aan dit panel ook een Hall H panel voor Fear the Walking Dead. Als je deze spinoff graag kijkt zal er uit dit panel ook veel interessant nieuws komen. Veel San Diego Comic Con 2019 verwachtingen voor Walking Dead fans, dus!

  Paramount Pictures

  5. Terminator: Dark Fate

  Als je alle Terminator films sinds 2 eigenlijk best wel slecht vond is er goed nieuws. Terminator: Dark Fate negeert die films en James Cameron werkt weer mee aan de film. Misschien kunnen we eindelijk ‘een beetje hoop voor de Terminator franchise’ toevoegen aan onze San Diego Comic Con 2019 verwachtingen.

  Dark Fate komt dit jaar naar Hall H. Niemand minder dan Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, regisseur Tim Miller en andere castleden zullen aanwezig zijn. Wat ze precies te vertellen hebben en of er beelden zullen zijn moeten we afwachten, maar we zouden het gek vinden als we niks wijzer werden over de film na dit panel.

  Netflix

  4. Star Trek

  Star Trek is enorm, zeker voor het Comic Con publiek. Het zal je dan ook niet verbazen dat er een enorme hoeveelheid Star Trek panels zijn tijdens het evenement. De meeste daarvan zijn voor hardcore fans, maar het grote ‘Enter the Star Trek Universe’ panel is voor alle Trekkies interessant.

  Tijdens dit panel zullen de cast en producers van Star Trek Discovery aanwezig zijn. Bovendien worden er details gedeeld over zowel Star Trek Picard als de animatieserie Star Trek Lower Decks. Of je nu van modern Star Trek houdt of wil weten wat Jean-Luc Picard sinds The Next Generation allemaal doet, Comic Con heeft wat voor je.

  Netflix

  3. The Witcher

  Fans van boeken, games en Netflix originals komen op vrijdag samen in Hall H voor het panel van The Witcher serie. Henry Cavill (Geralt) Anya Cholatra (Yennefer) en Freya Allan (Ciri) zullen aanwezig zijn. Ook showrunner Lauren Schmidt Hissrich zal van de partij zijn.

  Wat we te horen en te zien krijgen is zoals altijd een verrassing. Een trailer of behind the scenes beelden sluiten wij niet uit, aangezien bewegende beelden nog achter werden gehouden toen de eerste foto’s naar buiten kwamen. In ieder geval hebben we na vrijdag waarschijnlijk een veel beter beeld van deze serie dan nu.

  HBO

  2. Westworld III en His Dark Materials

  Game of Thrones mag dan afgelopen zijn, HBO laat zich er niet van weerhouden om een ruimschoots adequate hoeveelheid televisie de liefde te laten bedrijven met jouw ogen.
  Als onderdeel daarvan is er op zaterdag een Westworld III panel. Daar zal ongetwijfeld veel nieuwe informatie over het nieuwe seizoen en de wereld buiten het Westworld-park naar buiten komen

  Een aantal dagen eerder, op donderdag, is er aandacht voor His Dark Materials. Deze serie wordt geproduceerd door de BBC maar in Amerika verspreid door HBO. Hij zal zich baseren op de gelijknamige boekentrilogie van Philip Pullman. De hoop is dat de serie iets beter uitpakt dan de poging uit 2007 om het eerste boek te verfilmen.

  Sony Pictures Entertainment

  1. Marvel

  Nu Endgame achter ons ligt en Spider-Man: Far From Home in de bioscoop draait zijn we aangeland in een tijdperk waarin we niet weten welke Marvel-films we wanneer mogen zien. Dat tijdperk laten we dit weekend snel achter ons. Op zaterdag maakt Marvel Studios waarschijnlijk allerlei nieuwe details over bekende phase 4 films, maar ook over films waar we nog niks van wisten.

  Dat is niet alles! Het Marvel Studios panel is de uitsmijter, maar daarvoor staat Hall H nog twee keer in het teken van Marvel. Op donderdag zijn er aansluitend een panel voor Marvel Games en voor Agents of S.H.I.E.L.D. De San Diego Comic Con 2019 verwachtingen voor Marvel zijn hoog, of je nu voor film, games of tv komt.

  Wat zijn jouw San Diego Comic Con 2019 verwachtingen?

  Als je al het nieuws uit de panels op deze lijst wil bijhouden heb je het al druk, maar het volledige schema voor SDCC is nog veel voller. Kijk jij ergens naar uit wat we niet hebben genoemd? In de reacties horen we maar al te graag wat jouw San Diego Comic Con 2019 verwachtingen zijn!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.