Rolling Stones film gaat in plaats van Netflix voor de 'old school' manier

  In de tijd dat de ene na de andere film, serie op videosteaming diensten als Netflix, Disney+, Videoland of Amazon Prime verschijnen, doet Rolling Stones gitarist Ronnie Wood het op de ouderwetse wijze. Z’n film verschijnt gewoon op dvd. De film kwam in de Verenigde Staten vorig jaar al in de bioscopen, maar dit jaar zorgde het in de Nederlandse bioscopen ondanks corona voor een klein succesje en draaide de film in ruim 80 zalen. Ook in de bioscopen van Pathe en Kinepolis was Somebody Up There Likes me te zien.

  Al bijna 50 jaar lid van'The Stones'

  Onze oudere lezers zullen Ronnie Wood ongetwijfeld kennen, maar om het jongere publiek even bij de praten. Ronnie Wood is een van de gitaristen van de legendarische band The Rolling Stones. De band kende haar grote successen in de jaren ’60 van de vorige eeuw, maar wisten in Engeland deze maand de nummer één positie te pakken.

  Keith Richard en Charlie Watts bestaan The Stones anno 2020 nog steeds.

  Ronnie Wood heeft alle geluk van de wereld gehad

  Hoewel het bij Ronnie Wood vaak oogt alsof hij vrolijk en zonder problemen door het leven gaat blijkt dit schijn te zijn. Maar hij mist ondertussen wel een long en uit de andere long is een tumor verwijderd. Als resultaat van 50 jaar lang flink roken. Al met al heeft Wood alle geluk van de wereld gehad.

  Wood komt over als een leuk, opgewekt mens. Maar heeft naast het roken ook de nodige pillen en cocaïne gebruikt. Ook de andere leden van The Stones vertellen hierover. Ook had Wood vrij recent nog een tumor in z’n oog. Over dit bijzondere leven heeft Mike Figgis nu een mooi portret gemaakt.

  The Rolling Stones

  The Rolling Stones, waar Wood dus een van de gitaristen van is, zijn samen met The Beatles de meeste succesvolle bands van de jaren ’60. En zelfs nu, anno 2020 staat The Rollings Stones nog bekend als een van de beste bands allertijden. Met hits als Sympathy for the Devil, Paint It Black en (I Can’t Get No) Satisfaction scoorde de band de ene na de wereldhit.

  Somebody Up There Likes Me

  Cast: Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood
  Releasedatum: 2 juli 2020
  Genre: Documentaire, muziek, biografisch
  IMDb score: 6,1 op schaal van 10

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.