Zo kun je Rick and Morty season 4 (stiekem) al kijken

  Rick and Morty season 4 mag in Nederland dan nog wel niet beschikbaar zijn, maar dat betekent niet dat je niet stiekem alvast aan de slag kunt met de serie. Het internet is creatief als het aankomt op het delen van series, films en games en hoewel dit meestal illegaal gaat, zijn er manieren waarop je wel alvast afleveringen kunt kijken.

  Adult Swim (via VPN)

  Zonder al te veel moeite kun je snel achter wat manieren komen om Rick and Morty season 4 te streamen. Zo kun je met een bezoekje aan de Rick and Morty-Redditpagina al een heel eind komen. Daar staat overzichtelijk flink wat informatie over locaties om de serie te kijken. Zo wordt er aangeraden om naar de website van Adult Swim (distributeur van de serie in de Verenigde Staten) te gaan, waar de afleveringen na de premieredatum online worden gezet.

  Wel wordt hierbij aangegeven dat sommigen gebruik moeten maken van een VPN, omdat ze niet in de VS wonen. Via een VPN zou je dan ook je locatie op de Verenigde Staten moeten zetten waarna je van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kan genieten.

  Via YouTube

  Natuurlijk kun je ook via YouTube de aflevering bekijken, al gaan we ervanuit dat de makers van de serie niet blij zijn met deze manier. De aflevering is namelijk volledig op YouTube gelekt en kun je makkelijk bekijken. De kwaliteit is wel een stukje minder dan via Netflix, maar aangezien het nog niet duidelijk is wanneer de serie daar te zien zal zijn is het beter dan niets. Je hoeft simpelweg de naam van de serie, het seizoen en de aflevering in het engels te typen en je komt al snel bij de aflevering uit.

  Tevens kun je via een aantal sites de aflevering online illegaal streamen, maar dat is natuurlijk niet aan te raden. Deze sites staan vaak vol met virussen die je computer kunnen infecteren en dat wil je natuurlijk niet. Kijk dus goed uit als je besluit om Rick and Morty season 4 te kijken. Er zijn een aantal manieren om het te doen, maar op de manieren waarop zijn niet bepaald veilig of handig.

  Update - Meer afleveringen beschikbaar

  De tweede aflevering is nu ook uitgezonden in de Verenigde Staten en is ook al op stiekeme wijze online te vinden. Het is gewoon mogelijk om de bovenstaande manieren te gebruiken om de nieuwe aflevering te kijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.