Redactie Top 5 2013: Rox van der Helm

Article
vrijdag, 13 december 2013 om 20:00
xgn google image
Waar Hugo en Rob de geestelijke vaders van XGN zijn, is er toch echt maar ééntje de moeder en dat is Rox. Ze is al vanaf het prille begin een erg belangrijk onderdeel van de redactie en werkt daarnaast hard door met haar studie. Natuurlijk heeft ook deze dame een Top 5 en die presenteert ze hieronder.
Top 5 Rox

Nummer vijf: Devil May Cry

Releasedatum: 15 januari 2013
DMC box-art
Hoofdrolspeler Dante kreeg een nieuwe look, verfrissend. De game zelf speelt als een tierelier, met enorm veel mogelijkheden om vijanden te overmeesteren. De gameplay is bruut en zo ontzettend sterk. Als je van een hack en slash game houdt en ook nog enige diepgang zoekt, ben je met deze titel absoluut aan het juiste adres.

Nummer vier: Brothers: A Tale of Two Sons

Releasedatum: 8 augustus 2013
BATOTS Box-art
Als er een game is die het tofst was om te downloaden is het Brothers: A Tale of Two Sons. Wauw: kippenvel van a tot z. Je bestuurt twee broers in een ongekende missie. Hoewel de afloop diep triest is, kent het spel hele vrolijke mooie momenten. Dit is een game die iedereen gespeeld MOET hebben, zo indrukwekkend.

Nummer drie: Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Releasedatum: 22 augustus 2013
Blacklist Box-art
Hoewel ik helemaal niet iemand ben die heel erg gek is op stealthgames, vond ik Blacklist enorm verslavend. Het is ontzettend tof om als Fisher vijanden te besluipen en ze stilletjes uit te schakelen. De gameplay en de besturing zijn zo goed dat ik het geduld kon opbrengen steeds verder te gaan. Een aanrader!

Nummer twee: God of War: Ascension

Releasedatum: 13 maart 2013
GoWA Box-art
Niemand zal deze keuze begrijpen, maar dat kan me weinig schelen. Het is mijn top 5 en ik ben ongelooflijk fan van de God of War serie. Het levelontwerp van Ascension is adembenemend mooi met stukken waarbij je op grote slangen moet vechten. Niet de sterkste game in de serie, maar nog steeds een met een soepele besturing.

Nummer een: Rayman Legends

Releasedatum: 29 augustus 2013
RL Box-art
Rayman Legends is zonder twijfel de platformkoning van dit jaar. Het is verslavend om allerlei hopeloze Teensies te redden en een genot om Rayman al springend door een level te zien gaan. Vooral de muzieklevels waarbij je op het ritme van de muziek moet spelen zijn enorm verslavend.

Andere toppers:

Flop van het jaar: Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Releasedatum: 5 april 2013
NG3 Box-art
Geen idee wat hier precies fout is gegaan, maar man wat is Ninja Gaiden 3 tergend slecht. De serie die ooit uitdagend was, is nu toegankelijk gemaakt en daardoor zoooooo saai dat je jezelf wel kunt opvreten van irritatie. De game slaat letterlijk op elk vlak de plank mis en dat is doodzonde. Ik had er zo'n zin in...

Populair Nieuws

Laatste Reacties