Redactie Top 5 2013: Brian van den Berg

Article
zaterdag, 14 december 2013 om 20:00
xgn google image
Brian is nog een relatief onbekend redactielid, maar hard bezig aan een opmars. Sinds begin september voorziet hij jullie met tal van nieuwtjes, wat hij met veel plezier doet. Brian, woonachtig in het prachtige Noord-Brabant, heeft voor jullie zijn persoonlijke top 5 samengesteld. En die kun je hier bezichtigen!
Top 5 Brian

Nummer vijf: Call of Duty: Ghosts

Releasedatum: 5 november 2013
CoD: Ghosts Box-art
Ik weet het, weer zo’n uitgemolken franchise. Voor mij is dat echter niet het geval deze keer. Ik ben namelijk afgehaakt in de serie na Call of Duty: Black Ops. Toch heb ik dit deel weer een kans gegeven. Vraag me niet waarom, het begon gewoon weer te kriebelen. Daarom ook deze game in mijn top 5.

Nummer vier: Pokemon X & Y

Releasedatum: 12 oktober 2013
Pokemon X box-art
Ook Pokémon kan wat mij betreft niet ontbreken in dit lijstje. Het zegt denk ik al genoeg dat ik zo’n 600 uur in Pokémon Leafgreen gestopt heb. Zo gek zal het met X en Y niet worden, maar ik moet toegeven. De nieuwe stijl die Pokémon aanneemt bevalt mij wel en ik denk dat ook voor de toekomst Pokémon nog veel te bieden heeft.

Nummer drie: Grand Theft Auto V

Releasedatum: 17 september 2013
GTA V Box-art
Ja, denk niet dat dit een hele moeilijke keuze was en ik ben ook vast niet de enige met GTA V in zijn lijst. De anticipatie was echter dusdanig hoog dat ik er niks anders van kan maken. GTA V is een van de beste games van 2013, ondanks dat ik er meer van had verwacht. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

Nummer twee: Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum: 29 oktober 2013
AC BF Box-art
Deze game heeft mij enorm verrast. Ik ben een fan van het verhaal van Assassin’s Creed en heb een bloedhekel aan piraten. De piraten in AC 4: Black Flag waren echter juist tof en goed uitgewerkt, waar het verhaal mij behoorlijk tegenviel. Toch is deze game weer een topper en ik kan niet wachten tot de volgende Assassin’s Creed.

Nummer een: FIFA 14

Releasedatum: 26 september 2013
FIFA 14
Jajaja, ik weet het. Allemaal uitmelken, ieder jaar hetzelfde enzo. Spaar me vooral niet bij de reacties, maar FIFA is ieder jaar weer hét spel voor mij. Ik speel eigenlijk alleen maar FIFA en af en toe een andere game tussendoor. FIFA is gewoon een deel van mijn leven en ook FIFA 14 heeft mijn hart weer veroverd.

Andere toppers:

Flop van het jaar: Saints Row IV

Releasedatum: 23 augustus 2013
SR4 Box-art
Deel 1 was leuk, deel 2 was super, deel 3 was al minder, maar waar de Saints Row franchise dit jaar mee aankwam ging voor mij echt te ver. Rare superkrachten, aliens....bah, allemaal niks voor mij. Deze game heeft me echt diep teleurgesteld. Zo erg zelfs dat ik denk nooit meer een Saints Row te gaan kopen.

Populair Nieuws