Hoe denk jij dat Red Dead Redemption 2 gaat worden? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 11 augustus 2018 om 15:00
xgn google image
Deze week zagen we de release van We Happy Few, maar ander groot nieuws was de gameplaytrailer van Red Dead Redemption 2. En over die titel gaat deze XGN Doe Mee. Welkom!
Een weekje geleden wilden wij graag weten hoe jullie tegenover een backlog week staan. Polygon startte die twee weken geleden, mede door de afwezigheid van echt grote releases in de zomer, om games in te kunnen halen die je gemist hebt of om je favoriete titels met een frisse blik te bekijken. Sparxy vindt één week zelfs té weinig:
Dat is iets wat de XGN Doe Mee zelf ook ervaart: een week is leuk, maar misschien toch wel erg weinig. Maar op het moment dat een backlog week zou kunnen beginnen, komen er alweer nieuwe games uit. In september arriveert Spider-Man, terwijl gisteren We Happy Few verscheen. En in de komende maanden verschijnen er ook nog tal van grote titels.
En over één van die games wil de Doe Mee het graag hebben: Red Dead Redemption 2. Afgelopen week liet Rockstar de eerste gameplay trailer zien met daarin de mogelijkheden die jij voor je kiezen krijgt in de derde Redemption-titel. Onze vraag is dan ook:

Hoe denk jij dat Red Dead Redemption 2 gaat worden?

De game verschijnt eind oktober en gezien de gameplaytrailer kun je straks ontzettend veel doen in Red Dead Redemption 2. Maar wat denk jij van de eerste gameplaybeelden? Doen ze jou verlangen naar oktober of is de hypetrein nog niet gearriveerd in jouw station?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat denkt van Red Dead Redemption 2. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws