Red Dead Redemption 2 characters - Welke moeten er terugkeren?

Article
dinsdag, 03 oktober 2017 om 12:30
xgn google image
Rockstar heeft na een jaar radiostilte zijn blik met trailers weer eens geopend. De Red Dead Redemption 2 trailer van donderdag toonde meer over het verhaal. Behalve Dutch van der Linde zagen we verder alleen geen herkenbare cowboys of bandieten. Hoe zou het zijn als deze Red Dead Redemption 2 characters terugkeren in de aankomende prequel?
Als er een magisch handboek bestaat met stappen om de ultieme hype te creëren, dan moet het in het bezit zijn van ontwikkelaar Rockstar. Telkens weer neemt het bedrijf de juiste zet en ontploft het internet zodra er ook maar een subtiele hint online komt, waarna gamers gretig het beeldmateriaal onder de loep nemen. Om de tijd te vullen tot de volgende details vrijkomen is je enige optie om te speculeren en dan biedt deze lijst hopelijk wat comfort.

Bill Williamson

Al aan het begin van Red Dead Redemption wordt duidelijk dat Bill Williamson geen lieverdje is. Hij zat net als John Marston in de bende van Dutch van der Linde en was nadat de groep uit elkaar viel als leider van zijn eigen bende verder gegaan. Hij mag eigenlijk niet ontbreken in de lijst met Red Dead Redemption 2 characters.
Bill is één van de belangrijkste slechteriken in de game en hij zou vanwege zijn verleden bij Dutch’ bende een sterke rentree kunnen maken in het tweede deel. Wat zou zijn rol zijn in de groep en wat heeft hem mentaal zo verbitterd gemaakt? Deze vragen zouden nu een antwoord kunnen krijgen.
119028

Abigail Marston

Mocht Abigail in Read Dead Redemption 2 terugkeren, dan zal ze in eerste instantie waarschijnlijk nog niet de achternaam Marston dragen. Ze maakte rond dezelfde tijd deel uit van Dutch’ bende als John en Bill deden, dus de kans is groot dat we haar gaan zien of dat er in ieder geval verwijzingen naar haar te vinden zijn.
Abigail is in Red Dead Redemption de vrouw van Marston en krijgt pas tegen het einde van de game een grotere rol, wanneer John bij zijn familie terugkeert. Ze blijken samen uit het criminele leven gestapt te zijn nadat John tijdens een bankoverval is neergeschoten en voor dood achtergelaten. Daarvoor was ze een prostituee en sliep ze met meerdere bendeleden, waaronder Bill.
119029

Edgar Ross

Harteloze rotzakken vormen over het algemeen goede antagonisten in films en games, dus moeten de Red Dead Redemption 2 characters minstens één harteloze rotzak hebben. Edgar Ross is daar een uitermate geschikte kandidaat voor. Hij was in het eerste deel leider van het Bureau of Investigation, de voorloper van de FBI.
In Red Dead zijn dit misschien nog wel de grootste slechteriken, aangezien Ross en zijn leger aan wetsdienaars John het leven zuur maken door hem te chanteren. Ross bedreigt het gezin van John om de voormalig crimineel zijn oude bende te laten oprollen. Bovendien benadrukt hij zijn ware aard nog eens extra aan het eind van de game, wanneer hij de lafst denkbare streek uithaalt.
119030

Landon Ricketts

Deze man scheen een legendarische cowboy te zijn geweest in zijn jonge jaren en was betrokken bij het beruchte bloedbad in Blackwater waar in de game over gesproken wordt. Maar in Red Dead Redemption zien we hem als veteraan die zijn oude dag slijt in een dorpje in Mexico.
Wel komt hij met John nog eenmaal in actie tegen het Mexicaanse leger wanneer ze besluiten om onschuldige gevangenen te bevrijden die ter dood waren veroordeeld. We zien dan een glimp van zijn talent en dat doet verlangen naar meer. Krijgen we dat in Red Dead Redemption 2 Rockstar?
119031

Irish

Ten tijde van het wilde westen kwamen immigranten uit allerlei hoeken van de wereld naar Amerika. In Red Dead Redemption maak je bijvoorbeeld kennis met een alcoholistische Ier die simpelweg Irish genoemd wordt. Ondanks dat hij een regelrechte held op sokken is, is de hulp van Irish toch van grote waarde.
Zo zorgt hij voor een gatling gun wanneer je Fort Mercer gaat overnemen en bouwt hij later een vlot voor je om over de rivier naar Mexico toe te varen. Voor de rest is Irish meer een man van woorden dan daden. Grootse, overdreven verhalen heeft hij genoeg, maar dappere momenten hoef je van hem niet te verwachten. Zodra er geweer- of pistoolschoten klinken, is hij nergens te bekennen.
119032

Seth Briars

Een opmerkelijke verschijning is Seth Briars. Het is een beetje de westerntegenhanger van Sméagol uit The Lord of the Rings. Hij heeft vieze tanden, weinig haar, praat en loopt raar en is niet te vertrouwen. En juist daarom zou hij terug moeten keren: hoe gekker, hoe beter.
Seth is onhygiënisch en behoorlijk gestoord, wat past bij zijn beroep als grafrover. Elk geopend graf is voor hem een kans op rijkdom, maar tot nog toe is hij er weinig mee opgeschoten. In het verleden werkte Seth samen met Bill Williamson, maar bewaarde hij enige afstand van diens bende. Wie weet laat hij hier als één van de Red Dead Redemption 2 characters meer van zien, want was hij altijd al zo?
119033

Javier Escuella

De Mexicaan Javier vocht naast John, Bill en Dutch en het uit elkaar vallen van de bende toen Dutch gek werd, viel hem zwaar. Hij vertrok weer naar Mexico en trad in dienst van kolonel Allende, een van de bad guys in Redemption. Hij scheen ook ooit een Mexicaans revolutionair te zijn geweest, ondanks zijn arme achtergrond. Zijn leven is in ieder geval indrukwekkend te noemen.
Omdat John zijn oude bende achterna zat, werden Javier en hij vijanden. Javier hielp Bill te vluchten naar Nuevo Paraiso toen John hem op de hielen zat. Het is daarmee een belangrijk figuur. Desondanks is er verder niet veel over hem bekend, maar dat kan met de aankomende game natuurlijk veranderen.
119043

Leigh Johnson

Niemand is buiten gevaar in het wilde westen en daarom zijn er sheriffs. Deze stoere mannen doen hun best om het leven in en om de kleine stadjes wat veiliger te maken voor de onschuldige burgers. Leigh Johnson is zo’n sheriff en waakt over het stadje Armadillo.
De grijze, bebaarde wetsdienaar is sarcastisch en een tikkeltje pessimistisch, maar ook eerlijk en behulpzaam. Hij heeft een duidelijke hekel aan het uitschot dat Amerika rijk is. Ten tijde van het nieuwe deel zou hij een stuk jonger moeten zijn en staat hij als sheriff lijnrecht tegenover de principes van Dutch’ en zijn handlangers. John leert Leigh pas in het eerste deel kennen, maar wat de rest betreft… Zouden ze elkaar tegenkomen als Red Dead Redemption 2 characters?
119045

Agustin Allende

Vervelende mensen zijn zowel onderaan als bovenaan de hiërarchie te vinden. Kolonel Allende is er één die redelijk ver bovenaan staat en veel macht heeft. Hij staat rechtstreeks onder de tiran van Mexico, Ignacio Sanchez, en wil in Redemption onder andere de rebellenopstand de kop indrukken.
Als provinciaal gouverneur van Nuevo Paraiso is het een gevaarlijk man en moet je hem niet tegen je hebben. Allende is een visionair en een idealist met sadistische trekjes. Onder zijn heerschappij lijden en sterven veel mensen, dus het is zeker een personage om te onthouden.
119049

John Marston

Als er al iemand terug moet keren, is het John Marston. In deel 1 hebben we hem goed leren kennen en ontdekt dat hij eigenlijk helemaal niet zo slecht is. John had zelfs een code waar hij achterstond en keerde de criminaliteit de rug toe om als eerlijke boer op het Amerikaanse platteland te leven.
Helaas haalde zijn verleden hem in en moest hij van the Bureau of Investigation achter zijn oude bende aan gaan. Over dat verleden kregen we veel te horen, dus het is interessant om eindelijk te zien hoe Dutch’ bende te werk ging. Was hun doel, om van de rijken te stelen en de armen te steunen, wel zo nobel als in Red Dead Redemption beweerd werd? Een jongere Marston zou in ieder geval veel toevoegen aan het verhaal.

Red Dead Redemption 2 characters - welke zie jij graag terug?

Dit waren een aantal interessante Red Dead Redemption 2 characters die belangrijke rol speelden in het eerste deel. Wie weet welke we terug gaan zien. Deel 2 speelt zich naar alle waarschijnlijkheid af voor het origineel, dus in feite is alles mogelijk. Welke Red Dead Redemption 2 characters zie jij graag terug?

Populair Nieuws