Red Dead Redemption 2 aankondiging - De beste tweets

  Eindelijk is daar de Red Dead Redemption 2 aankondiging en natuurlijk heeft het internet een uitgesproken mening erover. Daarom een lijstje met de beste reacties op Twitter.

  Dat Red Dead Redemption 2 een game is die bij vele op de verlanglijst staat is geen geheim. Toen de Rockster een simpel rood Rockstar Logo twitterde ging het internet al los. De twee tweets die kort daarop volgde bevestigde veel vermoedens: Red Dead Redemption 2 komt eraan.

  En dat het internet staat te springen om de game te spelen is duidelijk. Daarom zetten wij een aantal toffe tweets voor je op een rijtje, om te kijken hoe het internet nou eigenlijk reageert.

  10. You had my curiousity...

  Twitteraar Nick Welch wacht samen met Calvin Candie met een gerust hart op de nieuwe trailer. Ze waren al op hun hoede, maar nu letten ze pas echt goed op samen.

  9. Wat een feest!

  BennyCentral voelt zich verwend deze maand. Niet alleen Red Dead Redemption 2, maar ook Battlefield 1, Gears Of War 4, Titanfall 2 en Infinite Warfare. Het lijkt wel kerst deze maand!

  8. Geen PC?!

  Niet iedereen was blij met de aankondiging die Rockstar heeft gedaan. De game komt namelijk alleen uit voor PS4 en Xbox One. DevilDogGamer voelt zich in de regen gezet omdat de game niet voor de PC uitkomt.

  7. Can't wait to be king!

  Sommige mensen zagen toch wel wat anders in de tweede teaser die Rockstar uitbracht. Die hoopten misschien eerder op een nieuwe versie van The Lion King.

  6. Zien wat je wil zien

  Sommige gamers hoopte bij de eerste teaser op iets heel anders. Die zien namelijk maar één ding naast een Rockstar logo, namelijk Grand Theft Auto. Michael Snowgoose deed dat ook, helaas werd hij 'teleurgesteld' met een nieuwe Red Dead game.

  5. Ping pong

  Charlie Large had een hele andere visie dan Michael Snowgoose. Die hoopte niet op een nieuwe Grand Theft Auto van Rockstar. Die wil liever een nieuwe Table Tennis van Rockstar. Het rode logo zou volgens hem ook perfect op een tafeltennisbatje passen.

  4. Wat komt er nog meer in de herfst van 2017?!

  Maar twitteraar iHadi is maar wat blij met de nieuwe aankondiging. Hij ziet gelijk het ultieme voorzich, namelijk Red Dead Redemption 2 in native 4K op Project Scorpio. De nieuwe 4K console van Xbox zal rond dezelfde tijd uitkomen. Worden iHadi zijn gebeden toch verhoord en komt Red Dead Redemption in UHD?

  3. Vroege versie

  Alex, die twittert onder de naam @GiveCoffeePlz, was maar wat tevreden met de nieuwe game van Rockstar. Het grote publiek moet nog ruim een jaar wachten, maar hij kan al aan de slag met een dev build van de game. Duidelijk is wel dat Rockster in alle haast geen tijd heeft gehad voor het ontwerp van het hoesje.

  2. Neem mijn geld!!

  Maar het grootste gedeelte van de gamers op Twitter deelde dezelfde mening: NEEM MIJN GELD! Kristine Steimer heeft niet eens een trailer nodig en kan blijkbaar niet wachten tot het herfst 2017 is en ze eindelijk aan de slag kan met de nieuwe Red Dead Redemption.

  1. Neem mijn huid!!

  Maar Killer Gaming geeft niet alleen z'n geld aan Rockstar, die wil ook alle wolfhuiden geven die zijn verzameld in de eerste Red Dead Redemption. En dat waren er veel. Heel. Erg. Veel.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.