De beste locaties om te farmen in Red Dead Online

  Met alle rollen, kleding, wapens en paarden die er beschikbaar zijn in Red Dead Online heb je vaak te maken met een lege portemonnee. Gelukkig zijn er goede locaties om te farmen, zodat je snel XP en geld kan verdienen.

  De Hideouts in Lemoyne

  Eén van de beste manieren om snel geld te verdienen is door een Hideout van een bende uit te ruimen. Het zal je een flink aantal kogels kosten en misschien een paar schrammen, maar wanneer de rook is opgetrokken kan je vaak veel waardevolle spullen vinden. En vergeet natuurlijk niet om elke neergeschoten bandiet te ontdoen van zijn zakcentjes en nuttige voorwerpen.

  Helaas kost het nogal veel tijd om verschillende Hideouts te vinden en er vervolgens naar te reizen. Behalve in Lemoyne! De zuidoostelijke regio is een broedplaats van criminelen en dat is wel te zien aan de hoeveelheid Hideouts. In de regio kan je namelijk vijf verstopplaatsen vinden die ook nog eens in een mooie route zijn opgedeeld. Tussendoor kan je bovendien ook nog langs een Ambush komen om nog wat extra criminelen van het leven en hun spullen te beroven.

  Dieren jagen in de Bayou

  Lemoyne is niet alleen rijk aan bandieten, maar ook aan moerassen. De Bayou is een natuurgebied dat vol zit met meertjes, modderige paden en exotische dieren. Dat laatste is de reden om het benauwde gebied te bezoeken.

  De Bayou is namelijk gevuld met een enorme hoeveelheid aan vogels en natuurlijk hongerige alligators. Neem een Varmint Rifle een een boog mee en ga een middagje jagen op deze dieren. Door ze neer te schieten en vervolgens te skinnen kan je een grote hoeveelheid aan ervaringspunten en dollars verdienen. Pas alleen wel op dat je in de tussentijd niet wordt opgepeuzeld door de grote reptielen.

  Schaapjes tellen in Valentine

  Als je ‘s nachts niet kan slapen, is het een goed idee om schapen te tellen. Datzelfde raden wij aan in Red Dead Online, maar het is alleen niet de bedoeling om lekker te kunnen slapen. Naast het kleine stadje zijn namelijk veel van deze wollige dieren te vinden.

  Wanneer je in het holst van de nacht naar hun graasvelden gaat, zal je niet het probleem hebben dat je gestoord zal worden door nieuwsgierige inwoners van Valentine - om vervolgens in de gevangenis te belanden. Je kan namelijk lekker farmen door de schapen te vangen met je lasso en ze vervolgens te doden met je mes. Nog een groot voordeel van de locatie: er zit een slager in Valentine, waar je meteen het vlees aan kan verkopen.

  Geld verdienen met je handelsbedrijf

  Eén van de beste methodes om geld te verdienen in Red Dead Online tegenwoordig is door de verschillende rollen te gebruiken. Met name de Trader kan een flinke zak aan dollars verdienen, maar daarvoor moet je wel aan het werk.

  De dieren die het meeste opleveren om hun huiden te verkopen met je bedrijf, zijn poema’s, beren en bizons. Dit zijn alleen wel dieren die lastig zijn om te doden en ook jouw leven kunnen bedreigen. Gelukkig kan je ook jagen op Whitetail Deer. De herten leveren evenveel op en zullen voor een stuk minder problemen zorgen. Deze majestueuze dieren kan je het beste vinden in The Heartlands of in de Scarlett Meadows.

  Andere methodes om snel geld te verdienen

  In dorpen en steden in Red Dead Online lopen talloze rijke inwoners rond met gevulde zakken. De wetsdienaars zullen er alleen niet zo blij mee zijn als je iedereen neerschiet om vervolgens hun lichamen te ontdoen van waardevolle spullen. Opvallend genoeg hebben ze er alleen geen enkel probleem mee als je NPC’s vangt met je lasso en ze vervolgens loot.

  Gaat je geweten bij de vorige methode in protest, dan is er ook een methode die misschien wat meer eervoller is. Wanneer je als Bounty Hunter één van je doelwitten hebt gevangen - en je genoeg tijd op de klok hebt - dan kun je diegene even laten ontsnappen. Dit zorgt ervoor dat er nieuwe vijanden spawnen die achter je aan komen rijden. De bandieten kan je vervolgens neerschieten en looten. Kortom, er zijn genoeg methodes om snel geld en ervaringspunten te verdienen in Red Dead Online.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.