Reageer & Win - We geven deze week een Logitech G pro gaming muis weg

  In de Reageer & Win van deze week kan je beste FPS gamer worden in Nederland! Wil je een Quake Champion worden? Wil je een CS-GO master worden? Dan hebben wij deze week de prijs voor jou namelijk de Logitech G Pro Gaming muis. Met een DPI van 16000 en 1ms response time ben je iedereen te snel af.

  Afgelopen week maakten jullie kans om een PS4 of Xbox One versie van Mortal Kombat 11 Premium edition te winnen. Wil jij weten of je een van de gelukkige winnaars bent? Bekijk dan gauw de video!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer & Win - We geven deze week een Logitech G pro gaming muis weg

  Prijs: 2x Logitech G Pro gaming muis

  In de Reageer & Win van deze week geven we weer een prachtige prijs weg. Zoals in de video al te zien is geven twee toffe Logitech G pro muizen.

  Dit zijn de stats van de muis:

  • 16000 dpi.
  • 1ms response time.
  • Een hero sensor.
  • 6 programmeerbare knoppen
  • 83 gram
  • 1000hz polling rate
  • RGB lighting controleerbaar met logitech G-hub

  Hoe gaan we dit weggeven? Check dan bovenstaande video. De opdracht is iets anders dan anders, omdat we graag Endboss Reviews ook willen promoten. Dus luister goed wat je moet doen. Dit is in ieder geval de YouTube-pagina van Endboss Reviews.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.