Reageer & Win Mortal Kombat 11 Premium Edition voor PS4 en X1

  Wil je keihard kont schoppen? Dan kan dat in Mortal Kombat 11, een van de beste fighting games die dit jaar is uitgekomen. In deze nieuwe Reageer & Win geven we een premium edition weg in samenwerking met Warner Bros. Je kan er één winnen voor de PlayStation 4 of Xbox One. Kijken dus!

  Afgelopen week maakten jullie kans om tickets te winnen voor de bioscoopfilm Triple Threat (via Instagram een paar en hier op de website een paar) én Campzone tickets in combinatie met een Nacon controller. Wil jij weten of je een van de gelukkige winnaars bent? Bekijk dan gauw de video! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Prijs: Mortal Kombat 11 Premium Edition voor Xbox One of PlayStation 4

  Na vergeven prijzen is het tijd voor.. nieuwe prijzen. Huts, huppakee. Alsof het niets is! Mortal Kombat is een hele stoere game, die in april dit jaar uitkwam en een 8.5 in onze Mortal Kombat 11 review verdiende. Theo was in zijn recensie razend enthousiast en noemde het de 'meeste bloederige ooit'. Kortom, je moet wel een sterke maag in huis hebben dit spel te spelen én 18 jaar zijn.

  Hoe gaan we dit weggeven? Check dan bovenstaande video. De opdracht is iets anders dan anders, omdat we graag Endboss Reviews ook willen promoten. Dus luister goed wat je moet doen. Dit is in ieder geval de YouTube-pagina van Endboss Reviews.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.