Reageer en Win - Xenoblade Chronicles 2 Switch controller en Sonic Forces!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven een Nintendo Switch controller weg in het teken van Xenoblade Chronicles 2. Hiernaast geven wij ook de Switch en PS4 versies weg van Sonic Forces. Wil jij kans maken op deze prijzen? Bekijk dan de video en doe mee!

  Vorige week konden jullie kansmaken op een uniek MSI Gaming Xmas Bundle boordevol goodies. Hiernaast gaven wij ook twee codes weg voor de Destiny 2 DLC Curse of Osiris (PC). Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Xenoblade Chronicles 2 Nintendo Switch controller en Sonic Forces voor Switch en PS4!

  Deze week mogen wij in samenwerking met Nintendo een toffe Nintendo Switch controller weggeven die een makeover heeft gehad in Xenoblade Chronicles 2 stijl. Hou je van rennen? Ook dan zit je hier goed. Sonic keert namelijk terug naar de gamewereld met Sonic Forces. In samenwerking met SEGA geven wij een Nintendo Switch versie en een PlayStation 4 versie weg!

  Als laatste voegen we weer een prijs toe aan de grote doos die je aan het eind van het jaar kunt winnen. XGN.nl stelt een grote doos samen waarin we elke week een nieuwe prijs toevoegen. Denk aan: games, films, goodies, t-shirts en ga zo maar door. Aan het eind van het jaar gaat deze gevulde doos naar één gelukkige winnaar! Wat je daarvoor moet doen is elke week op flink wat artikelen op de website leuke/creatieve reacties achterlaten.

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op de Nintendo Switch Xenoblade Chronicles 2 controller en Sonic Forces voor Switch en PS4!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland of België te zijn.

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.