Vorige week konden jullie kansmaken op een headset van Sennheiser, volledig in Need For Speed stijl. Naast de headset gaven wij ook drie codes weg voor de PC-versie van Assassin's Creed Origins. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en Win een MSI Gaming Xmas Bundle en Destiny 2 DLC

Deze week geven wij in samenwerking met MSI een mooi pakket weg. Het is vroeg kerst, want MSI komt met het Gaming Xmas Bundle! Hierin zitten allerlei goodies die je voor je laptop kunt gebruiken. Ook geven wij in samenwerking met Activision twee codes weg voor de nieuwe Destiny 2 DLC: Curse of Osiris op PC.

Als laatste voegen we weer een prijs toe aan de grote doos die je aan het eind van het jaar kunt winnen. XGN.nl stelt een grote doos samen waarin we elke week een nieuwe prijs toevoegen. Denk aan: games, films, goodies, t-shirts en ga zo maar door. Aan het eind van het jaar gaat deze gevulde doos naar één gelukkige winnaar! Wat je daarvoor moet doen is elke week op flink wat artikelen op de website leuke/creatieve reacties achterlaten.

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op de MSI Xmas Bundle en de Destiny 2 DLC code voor PC!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.