Games with Gold voor november 2022 bekendgemaakt

News
vrijdag, 28 oktober 2022 om 17:30
microsoft onthult xbox games with gold november games 120666f1637676778
Het is eind van de maand en dus maken de diverse aanbieders van game-services hun line-up voor komende maand bekend. Ook Microsoft heeft de Games with Gold voor november 2022 bekendgemaakt. Zit er iets voor jou bij?
Het is weer einde van de maand en dus kunnen leden van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate weer een paar gratis games claimen. Dat is ook het geval in november 2022. Microsoft heeft via de Xbox Wire de Games with Gold voor komende maand bekendgemaakt.

Wat zijn de Games with Gold van november 2022?

Zoals inmiddels gebruikelijk bevat het aanbod van Games with Gold allleen nog twee Xbox One games. De Xbox 360 games die voorheen opgenomen waren in de selectie zijn sinds vorige maand vervallen.
Deze maand heeft Microsoft twee games voor Games with Gold in de aanbieding. Games with Gold abonnees mogen komende maand aan de slag met de game Praetorians – HD Remaster. In deze game speel je 20 missies gedurende de periode van het Romaanse rijk. Deze RTS kan gespeeld worden met de Galliers, de Egyptenaren of als het Romeinse legioen. Elk leger heeft zijn eigen sterkte (hebben de Galliers ook toverdrank?) en zwakte en ook het terrein heeft invloed op je mogelijke strategieën. Uiteindelijke doel is om Keizer te worden van het gehele rijk. Praetorians zal de hele maand november beschikbaar zijn voor Game Pass en Live Gold abonnees.
Halverwege de maand zal Praetorians vergezeld worden van Dead End Job, een game waarin je als Hector Plasm op jacht mag gaan naar geestesverschijningen. Dead End Job speelt als een zaterdag ochtend cartoon met alle slapstick van dien. Verwacht dus humor, bizarre taferelen en grappen. De game is speelbaar in co-op modus.

Games with Gold voor november 2022 bekend

Samenvattend kunnen Games with Gold abonnees de volgende games tegemoet zien:
Daarnaast kan je nu nog de volgende games scoren:
  • Windbound van 1 tot 31 oktober
  • Bomber Crew van 16 oktober tot 15 november