Reageer en Win: 3x twee vrijkaarten voor Unhinged

  Het zonnetje schijnt flink en het weekend staat weer voor de deur, dat betekent dat het tijd is voor nog meer goed nieuws in de Reageer en Win. Deze week geven we opnieuw vrijkaartjes weg voor een gloednieuwe film!

  The Searchers

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op 3x twee vrijkaartjes voor de bioscoopfilm The Rental. Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van twee vrijkaarten voor The Rental zijn geworden... JustB, burn en maikelf!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Vrijkaarten Unhinged

  We blijven jullie blij maken met bezoekjes aan de bioscoop. In samenwerking met Triple P Entertainment geven we namelijk 3x twee vrijkaarten weg voor Unhinged. In de film woont de gescheiden moeder Rachel Hunter (Caren Pistorius) samen met haar 15-jarige zoon in New Orleans. Terwijl ze hem naar school brengt, verliest ze haar geduld en haalt ze bij het stoplicht de auto voor haar in. De bestuurder (Russell Crowe) is daar alleen niet van gediend en eist een verontschuldiging. Die maakt Rachel niet, maar al snel blijkt dat ze dat beter wel had kunnen doen...

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.