Reageer en Win: 3x twee vrijkaarten voor The Rental

  Het weekend is bijna nabij en dat betekent natuurlijk ook dat het weer tijd is voor de Reageer en Win. Deze week kunnen jullie kans maken op vrijkaartjes voor de bioscoopfilm The Rental en maken we winnaars van vorige week bekend.

  The Searchers

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op twee exemplaren van de PS4-versie van My Hero One's Justice 2. Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van My Hero One's Justice 2 op de PS4 zijn geworden... Animefreak en Nina!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Vrijkaarten The Rental

  De bioscopen zijn eindelijk weer te bezoeken en misschien mag je helemaal gratis naar de bioscoop. In samenwerking met Triple P Entertainment geven we namelijk 3x twee vrijkaarten weg voor The Rental. Deze horrorfilm is het regiedebuut van acteur Dave Franco, waarin twee stellen (waaronder Dan Stevens en Alison Brie) een huisje hebben afgehuurd. Het prachtige huisje lijkt de ideale plek om een weekend door te brengen en het uitje begint dan ook perfect. Dan komen de huurders er alleen achter dat de eigenaar niet weg is...

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.