Reageer en Win Ubisoft Goodies! (Week 16)

Article
vrijdag, 21 april 2017 om 12:21
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om prijzen te winnen. Wij geven namelijk iedere week een game en andere te gekke spullen weg die je met een leuke reactie kan winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van de Mass Effect: Andromeda games in de Reageer en Win Mass Effect Andromeda! video.
Vorige week zag je in Reageer en Win! dat er maar liefst drie keer een exemplaar gewonnen kon worden van Mass Effect: Andromeda. Vandaag zie je in de video wie de winnaars zijn van de PS4, PC of Xbox One versies!

Reageer en win Ubisoft Goodies

Wat moet je doen? Simpel: een leuke comment plaatsen op dit artikel (week 16) en/of een leuke reactie plaatsen op een ander artikel! Op die manier maak jij kans om een prachtig goodie pakket te winnen van Ubisoft. Pakket 1 bestaat uit een mooi Rainbow Six Siege T-Shirt (M) en een pak spelkaarten van Ghost Recon Wildlands. Pakket 2 bestaat uit een bomberjack van Watch Dogs 2 (XL), een T-Shirt van For Honor (XL) en een bijpassende pet.
Reageer met iets origineels, houd het on-topic en scheld elkaar niet uit. Je mag zo vaak reacties plaatsen als je wilt. Sterker nog: hoe meer reacties je plaatst, hoe meer kans je maakt dat jouw reactie gekozen wordt. Volgende week vrijdag zal je in de video te zien krijgen of je hebt gewonnen!
P.S. Om kans te maken moet je wel een via een account een reactie plaatsen, gast reacties worden niet meegenomen.

Like ons op Facebook!

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe acties? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder!