Reageer en Win: Trust gaming pakket

  De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het cadeautjes inkopen wordt. Bij XGN.nl hebben we ook een mooi cadeau om uit te delen. In de Reageer en Win geven we deze week namelijk een Trust gaming pakket weg!

  Trust

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op drie codes van Bakugan Champions of Vestroia voor de Nintendo Switch. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van Bakugan Champions of Vestroia zijn geworden... boja, toomes en hernieuw!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Trust gaming pakket

  Wil je deze winter comfortabel gamen achter je PC, doe dan deze week zeker mee met de Reageer en Win. We mogen namelijk in samenwerking met Media Tornado een mooi gaming pakket van Trust weggeven. Hierbij gaat het om de Graphin RGB gaming muis, Asta RGB mechanical keyboard en de Zamak headset!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.