Reageer en Win - Tropico 6 voor de Xbox One en PlayStation 4

Article
vrijdag, 15 november 2019 om 17:27
tropico 6f1573835083
De gure werkweek is ten einde en we hebben een gloednieuwe Reageer en Win voor je. Met een beetje mazzel is het ook de laatste werkweek van je leven, want deze week maak je namelijk kans om een dictator te worden in Tropico 6!

Winnaars afgelopen week

In de Reageer en Win van vorige week maakten jullie drie keer kans op de Blu-ray van Yesterday. De winnaars van vorige week zijn geworden:
De eerste winnaar is… boja
De tweede winnaar is… redsu
En de derde winnaar is geworden... maikelf
Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat de prijs jouw kant op komt.

Reageer en Win - Tropico 6

Prijs: 1x Tropico 6 voor Xbox One en 1x Tropico 6 voor PlayStation 4
In samenwerking met Koch Media geven we deze week twee exemplaren van Tropico 6 weg. In de game kan je je innerlijke dictator naar boven laten komen, want je stapt in de schoenen van 'El Presidente'. Het is aan jouw de taak om de Carribische eilandengroep Tropico in goede banen te leiden, zodat je trouwe onderdanen goed hun werk kunnen verrichten. Zo ben je verantwoordelijk voor de infrastructuur, het geven van inspirerende speeches en andere belangrijke zaken. Voor het daadwerkelijk uitvoeren van die taken heb je natuurlijk wel personeel. Je moet wel goed je best doen, want wanneer het misgaat zullen de ondankbare inwoners van het tropische paradijs een revolutie opzetten.
Hoe gaan wij de prijzen weggeven?
De opdracht is simpel:
  1. Laat onder de Reageer en Win een comment achter waarom je deze prijs wilt winnen.
  2. Reageer nog op minstens twee andere artikelen op XGN.nl de komende week.
  3. Volg ons op Instagram
Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).