Reageer en Win Trekz Titanium headset (t.w.v. €149)! (Week 18)

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere te gekke spullen weg die je met een goede reactie kan winnen. Kijk snel wie de winnaar is van het Zelda zwaard van vorige week in de Reageer en Win! video hierboven!

  In de Reageer en Win! van vorige week kon je kans maken met je reactie een Zelda Breath of the Wild Zwaard statue te winnen. Dit zwaard komt compleet met de originele doos. Het is een waar collectors item dat bij een Zelda fan niet mag ontbreken. Wie o wie trekt het zwaard uit de steen met zijn originele comment?

  Reageer en Win Wireless Trekz Titanium oortjes!

  Deze week is er ook weer kans om een mooie prijs te winnen! Je kan dit keer een draadloze Trekz Titanium hoofdtelefoon winnen van Aftershokz. Deze Trekz Titanium headphones geven je de mogelijkheid om tijdens het sporten ideaal muziek te kunnen luisteren zonder bijvoorbeeld last te hebben van vervelende draden. Je leest er nog meer over in de review die Laura onlangs schreef.

  Wil je meer weten over deze prijs? Laura vertelt er meer over in de video! Deze dikke prijs t.w.v. €149 is te winnen door twee of meer originele reacties te plaatsen de komende week onder deze video én ergens anders op de site waar je ook wil. Uiteraard kun je je kansen vergroten door heel veel leuke reacties te plaatsen op meerdere artikelen en videos!

  Wie de winnaar is maken wij volgende week bekend in de volgende Reageer en Win! Dus ga lekker los met het reageren, er is zoals gezegd namelijk geen limiet op het aantal reacties dat je mag plaatsen.

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.