Reageer en Win - Transformers Statue ter waarde van bijna 2000 euro!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een Transformers statue weg ter waarde van ongeveer 2000 euro! Hiernaast maak je ook kans op wat leuke Star Wars goodies. Wil jij kans maken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet ga jij er met de prijzen vandoor!

  Vorige week konden jullie South Park goodies winnen volledig in stijl van de nieuwe game: The Fractured But Whole. Verder gaven wij ook vijf codes weg voor de PC-versie van Destiny 2. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Transformers Statue en Star Wars goodies!

  Deze week in geven wij een unieke prijs weg ter waarde van ongeveer 2000 euro! Het gaat om een Transformers Statue van Prime 1 die ongeveer 89 centimeter hoog is. Deze speciale prijs geven wij weg om de Blu-ray en DVD release van Transformers: The Last Knight te vieren! Ook maak je kans op wat leuke Star Wars goodies zodat je helemaal bent voorbereid op de release van The Last Jedi.

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op deze exclusieve Transformers Statue en de Star Wars goodies!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.