Reageer en Win: Surviving the Aftermath voor de Nintendo Switch!

Article
vrijdag, 28 januari 2022 om 16:00
surviving the aftermath headerf1643373515
Soms voelt de coronapandemie een beetje aan als het einde der dagen. Maar wat als er echt een apocalypse is? Daar kan je je alvast op gaan voorbereiden in Surviving the Aftermath, die we deze week weggeven in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op een heel toffe Master Assassin Ezio figurine. Daarvoor moesten jullie reageren op drie verschillende artikelen.
De winnaar van het Master Assassin Ezio figurine is geworden... Bluespirit!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win - Surviving the Aftermath

De afgelopen twee jaar lijkt het soms net alsof de wereld aan het vergaan is. Gelukkig is dat momenteel nog niet het geval, maar als je je echt goed wil voorbereiden op de apocalypse, dan hebben we een mooie prijs voor je deze week. In de Reageer en Win geven we nu namelijk Surviving the Aftermath weg voor de Nintendo Switch. In deze game moet je na de apocalypse de wereld weer op zien te bouwen door een kolonie te managen, resources te verzamelen en de wereld te verkennen. En af en toe zullen er erg moeilijke beslissingen genomen moeten worden.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).