GTA Online krijgt weer een enorme auto en veel beloningen

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 16:30
gta online 1 27 2022 grangerf1643365323
Rockstar Games komt wekelijks met nieuwe bonussen voor GTA Online. Zo zijn er deze week weer nieuwe bonussen, dubbele beloningen en een gloednieuwe auto.
Deze week zijn er weer nieuwe bonussen in GTA Online. Zo heeft Rockstar aangekondigd dat er een nieuwe auto van The Contract update komt, namelijk de Declasse Granger 3600LX. De auto is nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos, met aanpassingen in de Agency Vehicle Workshop, zoals de Missile Lock-on Jammer.

De bonussen in GTA Online

Naast de auto komen er ook deze week weer verschillende bonussen naar de game. Zo krijgt je twee keer zoveel geld en RP bij The Contract Finale en een gratis Low Santos Fitted Cap als aandenken voor voltooien van de finale. Ook krijgen spelers drie keer zoveel geld en RP voor de modus Every Bullet Counts.
Verder zijn er deze week ook veel Biker-bonussen. Zo krijg je twee keer zoveel geld en RP bij Motorcycle Club Work, Weed Sell Missions en Document Forgery Sell Missions. Bij alle Bike Races krijg je daarnaast drie keer zoveel geld en RP.
Spelers kunnen ook een gratis Nagasaki White Hoodie verdienen als spelers deze week hun diensten aanbieden als Associate of Bodyguard voor de grote criminelen van Los Santos. Een andere optie voor spelers is door zich aan te melden als Motorcycle Club prospect. Tot slot kan je ook genieten van korting op voertuigen en Bikes Businesses.
Mocht je gebruik willen maken van deze bonussen dan moet je deze week GTA Online opstarten. De bonussen zijn namelijk maar een week beschikbaar.