Reageer en Win – Star Wars Stormtrooper kersttrui – Maat L

Article
vrijdag, 13 december 2019 om 15:51
xgn google image
Vrijdag is alweer gearriveerd en dit keer is het ook nog vrijdag de 13de, maar wees gerust dit artikeltje bevat geen ongeluk, maar juist een wonder. Je kan namelijk in deze Reageer en Win een kersttrui gaan winnen.

Winnaar afgelopen week

In de Reageer en Win van vorige week maakten jullie kans op Nelke & the Legendary Alchemists - Ateliers of the New World voor de PlayStation 4. De winnaar van vorige week is geworden..
Spiral op XGN!
Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat de prijs jouw kant op komt.

Reageer en Win – Star Wars Stormtrooper Kersttrui – Maat L

Prijs: 1x Star Wars Stormtrooper Kersttrui – Maat L
Om lekker in het kerstsfeertje te zitten geven wij deze keer een super blitse Stormtrooper kersttrui weg zodat je heerlijk warm bij de open haard of de kerstboom kan zitten of misschien wel kan meenemen naar de bioscoop als Rise Of Skywalker uit is. In ieder geval als je een maat L hebt, is de trui lekker warm en comfortabel op je bovenlichaam!
Hoe gaan wij de prijzen weggeven?
De opdracht is simpel:
1. Reageer op minstens drie artikelen op XGN.nl de komende week.
Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).
Houd trouwens volgende week de site in de gaten, dan gaan we een hele toffe prijs old school in video-format met Rox weggeven én keert de kwartaalprijs weer terug.