Reageer en Win - Star Wars Jedi: Fallen Order voor de Xbox One!

  Lekkere kerst gehad? Na cadeaus van de kerstman, is het tijd voor cadeaus van XGN in een nieuwe Reageer en Win! We maken de winnaar bekend van de Huawei FreeBuds 3 en hebben een nieuwe prijs! Interesse? Lees dan snel verder!

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week maakten jullie kans op de Huawei FreeBuds 3 ter waarde van 180 euro! Daarvoor moesten jullie meerdere dingen doen:

  • Reageren op minimaal 3 artikelen
  • Op onze Instragrampost 2 mensen taggen
  • Ons volgen op TikTok

  Helaas kan er maar één de winnaar zijn. Degene die er met de oortjes vandoor gaat is Darroox!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan krijg je in het nieuwe jaar de oortjes opgestuurd.

  Reageer en Win – Star Wars Jedi Fallen Order Deluxe Edition voor Xbox One

  Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Vertigo 6 geven we de nieuwe Star Wars game weg voor de Xbox One. Tevens doen we een nieuwe prijs in de doos voor de kwartaalprijs, namelijk het boek Never Fake the Fun van Kwebbelkop.

  Om kans te maken op Star Wars Jedi: Fallen Order dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.