Reageer en Win: 2x Spider-Man Miles Morales op PS4

  Het einde van het jaar is in zicht en het is te hopen dat 2021 beter verloopt dan het afgelopen jaar. We kunnen het jaar voor twee mensen in ieder geval goed laten beginnen, want in de Reageer en Win van deze week geven we namelijk twee keer Spider-Man Miles Morales weg op de PS4!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een gaming pakket van Trust, met een gaming muis, toetsenbord en headset. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van het Trust gaming pakket is geworden... Gipetto!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Spider-Man Miles Morales PS4

  Liefhebbers van Marvel kunnen het jaar goed beginnen. In samenwerking met BAAS mogen we namelijk twee exemplaren weggeven van Marvel's Spider-Man Miles Morales op de PlayStation 4. Deze standalone uitbreiding op Insomniac's topper uit 2018 laat je in de spandex schoenen stappen van een nieuwe superheld. Miles Morales heeft niet alleen een nieuw pak, maar heeft ook andere vaardigheden dan Peter Parker. Wil je genieten van dit nieuwe avontuur, vergeet dan niet om mee te doen aan de Reageer en Win van deze week.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.