Reageer en Win: Razer Mamba HyperFlux en Firefly!

  Het zonnetje schijnt nog lekker, maar de temperaturen kelderen alweer dramatisch in Nederland. Hoog tijd dus weer om achter je console of PC te duiken. En hoe doe je dat laatste nu beter dan met een kwalitatieve, draadloze gaming muis en muismat? Goed nieuws, want in de Reageer en Win van deze week mogen we een Razer Mamba HyperFlux en Firefly combo weggeven!

  Razer

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op de Nioh 2 Collection voor de PlayStation 4. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van de Nioh 2 Collection is geworden... RG-Force!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Razer Mamba HyperFlux en Firefly

  Na de PlayStation 4 prijs van vorige week, hebben we nu in de Reageer en Win juist een pakket die zeer begeerd zal worden door PC gamers. In samenwerking met PRovoke mogen we namelijk een Razer Mamba HyperFlux en Firefly combo weggeven! Dit pakket houdt een draadloze gaming muis in, de Razer Mamba, en een RGB muismat, de Razer FireFly. Dit duo werkt bovendien perfect samen, want dankzij de HyperFlux technologie wordt de Razer Mamba automatisch opgeladen wanneer deze zich op de muismat begeeft. Daardoor hoef je je nooit meer zorgen te maken om de accu van je draadloze gaming muis!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je deze week minimaal drie keer reageren en hieronder laten weten waarom jij het Razer Mamba HyperFlux en Firefly pakket uitstekend kan gebruiken!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.