Reageer en Win: Prijswinnaars van de winactie bekendgemaakt!

  Het nieuwe jaar is explosief begonnen, met veel nieuwe coronagevallen over de wereld en de bestorming van het Capitool in de Verenigde Staten. Wil je van alles even ontspannen met een meeslepende film, dan hebben wij goed nieuws voor de prijswinnaars van de Reageer en Win!

  The Searchers

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een Blu-ray en DVD van Archenemy en David Copperfield. Om de prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van David Copperfield (DVD) is geworden... Willem de Wal!

  De winnaar van David Copperfield (Blu-ray) is geworden... Atiram!

  De winnaar van Archenemy (DVD) is geworden... De Graaf!

  De winnaar van Archenemy (Blu-ray) is geworden... anneliese1970!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Deze week helaas geen prijs

  Deze week moeten jullie helaas even geduld hebben. Wij hebben namelijk geen nieuwe game, DVD, Blu-ray of tech als prijs om weg te geven. Wij gaan er alles aan doen om jullie volgende week weer blij te maken, dus blijf XGN.nl welke week in de gaten houden voor een nieuwe winactie!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.