Reageer en Win: Pokémon TCG Starter Pack en boosters!

  Het zonnetje schijnt weer meedogenloos in Nederland en het weekend staat voor de boeg: dat betekent dat het weer tijd is voor de Reageer en Win! Deze week hebben we weer mooie prijzen voor de liefhebbers van Pokémon.

  Reageer en Win – Pokémon TCG Starter Pack + 2 boosters

  Vorige week konden we jullie helaas niet verblijden met een winactie, maar deze week is de Reageer en Win weer terug met een mooie prijs. In samenwerking met Media Tornado mogen wij namelijk 2x de Pokémon Trading Card Game Starter Pack en twee boosters weggeven van de Sword & Shield Darkness Ablaze set! Deze uitbreiding is net uitgekomen en telt onder andere zeven nieuwe VMAX Pokémon, meerdere krachtige Pokémon V-kaarten en nog veel meer. Een ideale prijs dus voor de beginnende én ervaring Pokémon TCG speler.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.