Reageer en Win: MotoGP 21 op PS4 en goodie-pakket!

Article
vrijdag, 14 mei 2021 om 16:30
motogp 21 giveawayf1621000671
Veel dingen kunnen we door de coronacrisis nog niet doen, maar we kunnen gelukkig wel weer genieten van de Formule 1 en MotoGP. Kan je geen genoeg krijgen van al die races, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk MotoGP 21 voor de PS4 weg en een bijbehorend goodie-pakket!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op Puyo Puyo Tetris 2 voor de PlayStation 5. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.
De winnaar van Puyo Puyo Tetris 2 is geworden... wal029!
De winnaar van Puyo Puyo Tetris 2 via Twitch is geworden... baseltov!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – MotoGP 21 PS4 en goodies

Het MotoGP seizoen van 2021 is in volle gang en na een race zal je waarschijnlijk veel zin krijgen om zelf op een motor te stappen. Met een beetje mazzel kan je dat binnenkort ook doen. Ik samenwerking met Koch Media geven wij namelijk een mooie prijzenpakket van MotoGP 21 weg! In dit pakket zit namelijk het volgende:
  • MotoGP 21 voor de PlayStation 4
  • Valentino Rossi T-Shirt (XL)
  • Blik Monster Energy
  • Monster Enegy muismat
  • Handtekening van Maverick Viñales (Yamaha MotoGP coureur)
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Vaak kan je namelijk als abonnee kans maken op een extra exemplaar in de Reageer en Win.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).