Reageer en Win: Logitech G733 Blue Wireless Gaming Headset!

Article
vrijdag, 05 februari 2021 om 16:30
screenshot 2021 02 05 at 162026f1612538496
Dit weekend arriveert een strenge winter in Nederland en dus moeten ons helemaal thuis zien te vermaken. Wil je genieten van prachtige audio en ondertussen je oren lekker warmhouden, doe dan zeker mee aan de Reageer en Win. Deze week geven we namelijk de Logitech G733 Blue Wireless Gaming Headset weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op My Hero One's Justice 2 voor de PlayStation 4. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.
De winnaar van My Hero One's Justice 2 is geworden... hernieuw!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Logitech G733 Blue

Heb je nog een nieuwe gaming headset nodig, dan hebben we goed nieuws voor je! In samenwerking met Vertigo6 geven we namelijk een Logitech G733 Blue Wireless Gaming Headset weg. Deze koptelefoon maakt gebruik van Lightspeed draadloze technologie, Pro G drivers zodat je alle details in games kan horen, een microfoon met Blue Voice-technologie om helder te kunnen communiceren en heeft een comfortable suspension strap. Perfect dus om de hele dag mee te gamen!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).