Top 10 beste films juni 2017 - Minions en Wonder Woman

  Ben je op zoek naar inspiratie welke films je deze maand in de bioscoop kunt bekijken? Ook deze maand verschijnen er weer meerdere films die erg tof beloven te worden. Wij hebben de top 10 beste films juni 2017 op een rijtje gezet!

  Baywatch (1 juni)

  In Baywatch maken we kennis met strandwachter Mitch Buchannon. Hij krijgt onder andere te maken met Matt Bordy, de collega-strandwachter waar hij samen mee werkt om een crimineel complot op te lossen. Zonder het ingrijpen van Matt en Mitch loopt het voortbestaan van het strand gevaar. De vraag is of de strandwachters het strand wel kunnen redden.

  Baywatch wordt geregisseerd door Seth Gordon. Deze regisseur werkte eerder aan films als King of Kong A Fistful of Quarters. Ook heeft deze regisseur in het verleden aan verschillende documentaires gewerkt. De film is gebaseerd op de gelijknamige serie waarin David Hasselhoff de hoofdrol vertolkte.

  The Wall (8 juni)

  Wat doe je als soldaat, wanneer je vast zit tussen twee snipers, terwijl het enige wat je beschermt een instabiele afbrokkelende muur is? Twee Amerikanen weten ondertussen wat ze moeten doen, aangezien dit precies is wat hen overkomt in de film The Wall. Ze zitten gevangen in een kat- en muisspel waarin Irakese scherpschutters hen in een benauwde situatie plaatsen. Uiteindelijk zal het draaien om leven of dood.

  The Wall wordt geregisseerd door Doug Liman en heeft acteurs als Aaron Johnson (Avengers Age of Ultron, Kick-Ass), John Cena (The Marine) in de hoofdrollen.

  The Mummy (8 juni)

  In The Mummy ontwaakt een oude prinses uit haar graftombe om voor de nodige ophef te zorgen onder de mensheid. De vrouwelijke mummie uit deze film zint op wraak en zal niet rusten tot ze die wraak heeft uitgevoerd.

  In de film speelt Tom Cruise de hoofdrol van Nick Morton. Daarnaast zien we Russell Crowe (onder andere bekend van Les Misérables) als Dr. Henry Jekyll en Annabelle Wallis als Jenny Halsey. Voor de rol van Dr. Henry Jekyll was oorspronkelijk onder andere Javier Bardem gevraagd, de acteur die kapitein Salazar speelt in Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

  In 1932 verscheen de oorspronkelijke The Mummy film. Later volgden er verschillende sequels en remakes. In 1999 maakte Universal Pictures ook een remake van deze film, genaamd The Mummy.

  Howards End (8 juni)

  In Howards End zien we Engeland tijdens het Edwardiaanse tijdperk. Twee geliefden, Helen en Paul, merken dat ze te verschillend zijn en willen daarom een einde maken aan hun relatie. De familie van Paul komt in een nieuw huis in Londen te wonen en maakt daarbij kennis met Helens oudere zus. Al snel ontstaat een hechte vriendschap tussen deze zus en de moeder van Paul. Wanneer de moeder plots ziek wordt wil ze het landhuis, Howards End, nalaten aan die zus van Helen. Uiteraard zorgt dit voor de nodige ophef bij de familie.

  De film kwam in 1992 al uit in het Verenigd Koninkrijk, maar draait deze maand pas voor het eerst in de Nederlandse bioscopen. Je hoeft je in ieder geval niet af te vragen of de film wel goed zal zijn: Howards End heeft al 13 prijzen gewonnen, waaronder een Oscar voor Emma Thompson als beste actrice. Ook won de film een prijs voor het beste aangepaste scenario en beste productiedesign. De film heeft ook enkele BAFTA Awards in ontvangst genomen.

  Wonder Woman (15 juni)

  Deze maand kunnen we weer aan de slag met een superheldenfilm. Anders dan gebruikelijk zal daarentegen geen mannelijke superheld het heft in eigen handen nemen. De vrouwelijke superheld Wonder Woman zal stralen in haar eigen verhaal. Met de film wordt wederom een bekend stripfiguur vertaald naar het witte doek.

  In Wonder Woman zien we hoe deze heldin als personage is ontstaan en zo haar lotsbestemming ontdekt. Voordat ze Wonder Woman werd, was ze een prinses uit de Amazones. Prinses Diana was haar naam en ze was een getraind krijger. Al snel ontdekt ze haar ware lotsbestemming als de superheldin Wonder Woman.

  De rol van Wonder Woman zal worden vertolk door Gal Gadot. Eerder schreven wij al een special waarin we uitgebreid uitleggen waarom Gal Gadot geschikt is als Wonder Woman. Zo zagen wij onder andere overeenkomsten tussen Gal Gadot en de Wonder Woman uit de superheldenstrips die door de jaren heen zijn verschenen.

  Just Like Our Parents (15 juni)

  Zo moeder, zo dochter. Van je familie moet je het maar hebben.

  In Just Like Our Parents volgen we Rosa. Rosa heeft twee kinderen en zeer idealistische ouders die beiden zo hun mening hebben over hoe Rosa haar leven moet inrichten. Terwijl Rosa haar werk als toneelschrijver op een laag pitje zet, laat haar man haar met enige regelmaat volledig in haar eentje voor de kinderen zorgen. Haar hele leven wordt overhoop gehaald als haar moeder plots met een schokkende mededeling komt.

  Eerder dit jaar ging de film al in wereldpremière. Just Like Our Parents werd toen vertoond tijdens het filmfestival van Berlijn. In de film speelt de actrice Maria Ribeiro. De film is geregisseerd door regisseuse Lais Brodanzky.

  My Cousin Rachel (22 juni)

  My Cousin Rachel is een dramafilm waarin een jonge Engelsman boos is op zijn nicht Rachel. Hij loopt met grootste complottheorieën rond, zo verdenkt de man haar van de moord op zijn voogd. Langzamerhand wordt het volhouden van die beschuldiging alsmaar moeilijker. Zeker wanneer hij geheel onverwachts voor de charmes van deze mooie vrouw valt.

  My Cousin Rachel is gebaseerd op gelijknamige boek van Daphne du Maurier. In de film speelt onder andere Sam Clafin, de acteur die Philip vertolkte in Pirates of the Caribbean On Stranger Tides en de rol van William op zich nam in Snow White and the Huntsman. Ook speelt Rachel Weisz, bekend van The Mummy en The Mummy Returns, een belangrijke rol in deze film. Dit is opvallend, aangezien er deze maand ook een nieuwe The Mummy verschijnt.

  Transformers The Last Knight (22 juni)

  Heb je een adrenalinekick nodig? Deze actievolle film belooft veel spannende momenten.

  De Transformers komen namelijk terug naar het witte doek. Al vaker konden we ervaren hoe auto's zichzelf in gigantische vechtersbazen veranderden. Deze nieuwe science fiction film is de vijfde in de filmserie en vormt een directe sequel op Transformers Age of Extinction. Alhoewel deze laatste film niet zo goed werd ontvangen, won hij wel enkele prijzen waaronder een Hollywood Film Award voor haar visual effects.

  In deze film voeren mensen en Transformers een grote oorlog waarbij gezocht wordt naar een manier om de toekomst te redden. Enkele kandidaten, waaronder monteur Cade Yeager, Bumblebee, een Engelse heer en een Oxfordse hoogleraar, krijgen de taak om uit te zoeken hoe alles weer op zijn pootjes terecht kan komen.

  Verschrikkelijke Ikke 3 (28 juni)

  In Verschrikkelijke Ikke 3 is het tijd voor grappen en grollen. Zo zullen de maffe gele wezentjes uit Verschrikkelijke Ikke terugkeren om weer alles op stelten te zetten. De kindster Balthazar Bratt heeft plannen om de wereld te veroveren en nu is het aan Gru om Balthazar een halt toe te roepen, maar dit wordt hem niet makkelijk gemaakt omdat zijn vreemde halfbroer Dru plots terugkeert.

  Eerdere films van Verschrikkelijke Ikke waren een succes. Van de gele minions uit de film kwam zelfs een aparte film, genaamd Minions. Wil jij meer te weten komen over deze maffe gele wezentjes, lees dan eens onze special met maffe minion feitjes.

  Les Fantomes D'Ismaël (29 juni)

  Deze laatste titel in de special beste films juni 2017 is Les Fantomes D'Ismaël. Het gaat hier om een Franse film die eerder al werd vertoond als openingsfilm op het filmfestival van Cannes. De film is van oorsprong Franstalig.

  In de film volgen we de filmmaker Ismaël. Zijn leven wordt compleet omver geworpen, net op het moment dat hij een nieuwe film wil maken. Dit komt doordat zijn voormalig geliefde Charlotte terugkeert, terwijl hij in de veronderstelling was dat ze al ruim twintig jaar dood was. Dit zorgt voor problemen, want ondertussen is hij al getrouwd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.