'God of War Ragnarok verschijnt in november'

News
vrijdag, 10 juni 2022 om 16:30
god of war ragnarokf1631221018
De God of War Ragnarok release komt in november. Tenminste, zo melden drie bronnen aan Bloomberg. De releasedatum zelf zou later deze maand nog bekendgemaakt moeten worden.
Het vervolg op God of War moet dit jaar nog gewoon verschijnen. Zo blijkt uit een nieuw rapport van Bloomberg waarin gesteld wordt dat de releasedatum van de game deze maand nog onthuld moet worden. Dit hebben twee bronnen aan de site verteld.
Waar we de aankondiging van de releasedatum gaan zien, is alleen nog even gissen. Summer Game Fest zit er net op en vorige week was Sony's eigen State of Play. Mogelijk komt de maker van de PlayStation 5 later deze maand met nog een evenement, al is het ook mogelijk dat de game's releasedatum simpelweg via een trailer en blogpost gedeeld wordt. Dit was immers ook het geval met de 2018-game.
ragnarokf1600289494

God of War Ragnarok release meerdere keren uitgesteld

Blijkbaar was Sony oorspronkelijk van plan om God of War Ragnarok te lanceren in september, maar is de game intern nog een keer uitgesteld. Dit verklaart waarom de interne database van Sony al eerder stelde dat de game op 30 september moest verschijnen en deze recent gewijzigd werd naar 31 december 2022. De game moest dus een kwartaal opschuiven.
Wel valt het interne uitstel op, want de game is publiekelijk ook al een keer uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game namelijk in 2021 verschijnen, voordat Sony de game officieel naar 2022 uitstelde. Ontwikkelaar Santa Monica Studios zou intern tegen meerdere problemen aan zijn gelopen door onder andere de coronapandemie.

Populair Nieuws